To je to što me zanima!

Demi se nabacivala 25 godina mlađem prijatelju kćeri Rumer

Glumica se navodno na jednoj zabavi na kojoj je bila s kćeri Rumer nabacivala njezinom prijatelju Zacu Efronu (24) koji je devet godina mlađi od bivšeg Ashtona
Vidi originalni članak

Svi su mislili da će umrijeti, otkrio je izvor za Us Weekly prisjećajući se večeri kada je Demi Moore (49) kolabirala i završila u bolnici zbog višemjesečnog samouništavanja.

Kako bi zaboravila na rastavu od bivšeg supruga Ashtona Kutchera (33), glumica je stalno tulumarila i konzumirala droge.

 - Bila je veoma potištena pa se okružila mladim ljudima kako bi se osjećala bolje. Miješala je tablete i Red Bull s još nekim stvarima - otkrio je izvor govoreći o Demi koja je godinama opsjednuta svojim izgledom i željom da bude što mršavija.

Glumica se navodno na jednom partyju, na kojem je bila s kćeri Rumer Willis, nabacivala njezinom prijatelju Zacu Efronu (24) koji je devet godina mlađi od Kutchera.

- Djelovala je kao da je skrenula s uma - otkrio je izvor.

Demina najmlađa kći doživjela živčani slom

Glumičina najmlađa kćer, Tallulah Willis (17), trenutačno živi s ocem Bruceom i njegovom suprugom Emmom. 

Fotografi su je nedavno snimili za vrijeme vožnje. Nakon što je izašla iz auta izgledalo je kao da je doživjela lagani živčani slom. Bijesno je vikala na fotografe i lice pokušala sakriti košuljom. Njezin prijatelj otkrio je kako ne želi imati kontakt s posrnulom majkom i da mrzi medijsku pompu koja se stvorila zbog cijele situacije.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • vidum 02.02.2012.

    Jesu li ono njezini ostaci ispod one crne haljine?

  • Asterix 02.02.2012.

    Ok, shvatili smo da voli mlađe :)

  • Faustina009 02.02.2012.

    Demi ne želi prihvatiti činjenicu da više nije mlada i zbog toga liječi te svoje komplekse izborom puno mlađih muškaraca, time sama sebi i drugima želi dokazati da je još uvijek mlada i poželjna...Mada ja smatram da žena ne treba biti mlada da bi izgledala dobro i poželjno -imam masu primjera gdje žena u svoji 40-tima bolje izgleda nego li u 20-tima kao napr. Elizabeth Hurley..

Komentiraj...
Vidi sve komentare