To je to što me zanima!

Denis Latin na Facebooku ismijava Hloverku i Sutlića

Novinar se u svojim statusima okomio na Dijanu Čuljak Šelebaj, ravnatelja HRT-a Vanju Sutlića i urednicu Informativnog programa Novak-Srzić
Vidi originalni članak

Denis Latin našao je nov način borbe s ravnateljem HRT-a Vanjom Sutlićem, koji mu je srezao plaću sa 30.000 na 10.000 kuna, i šeficom Hloverkom Novak Srzić. Izjave za medije ne smije davati jer je Sutlić to zabranio, ali zato na Facebooku stotine prijatelja nasmijava izvještajima o navodnim druženjima s njim, Hlo i Dijanom Čuljak Šelebaj.
"Denis je danas s Hlo u Beču. Pokušavamo naći pravi broj trepavica za Dijanu", piše Latin u zadnjem statusu. U prethodnima je izvijestio kako s Hlo dogovara pobjedu njezina tate na izborima za gradonačelnika Makarske, kako je s Hlo i Dijanom držao predavanje na temu “Korupcija je propast društva” te kako sa Sutlićem jedri po jezeru pa se nada da će dobiti mjesto savjetnika.
- Latina sam već tužila sudu zbog prethodnih napada, ali mi je drago da mu zdravstveno stanje nije tako loše da nema snage za Facebook - procijedila je Hlo i dodala kako jedva čeka da se Latin vrati s bolovanja. Brz oporavak poželjela mu je i Dijana Čuljak Šelebaj. “Latinice“ nema već dva mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bero 02.03.2009.

    denis latin je covjek koji zivi od svog rada dok su hloverka novak i vanja sutlic politikanti koji ce biti otpuhani s prvim vjetrom. i nakon toga NIKAD VIŠE

  • superpolicajac 02.03.2009.

    samo da dodam koju na onu da latina mrze kriminalci. istina je zato ga hloverka i mrzi

  • nokiaa 02.03.2009.

    hloferka, baba stara.... a čuljkica kao neka sex bomba, tak se bar pravi..hehahahahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare