To je to što me zanima!

Denise moli Sheena: Prestani s ovim zbog djece, volimo te

Osim što je Charlie Sheen optužio bivšu suprugu da mu ne dopušta viđati djecu, glumac je tijekom vikenda Denise Richards nazvao bezosjećajnom i ružnom
Vidi originalni članak

Već prošli tjedan Charlie Sheen (48) se požalio da mu bivša supruga Denise Richards (42) ne dopušta da viđa njihove dvije kćeri, Sam (9) i Lolu (8), s kojima je želio dočekati Božić. 

- Gotovo je s lažima. Ne želim da me se tretira kao ujaka koji dođe jednom godišnje za blagdane - napisao je Sheen na Twitteru pored fotografije bejzbolske palice koja je izrezana na nekoliko dijelova. Denise je cijelo vrijeme dostojanstveno šutjela i nije se obazirala na njegove poruke putem društvenih mreža sve do početka ovog tjedna. 

- Volimo te. Molim te prestani s ovim zbog naše djece. Dobrodošao si i možeš provesti Božić s nama. Nadam se da ćeš doći - poručila mu je Denise putem Twittera i dodala da je djecu uvijek mogao vidjeti bez obzira na svoje planove. 

- Molim te, prestani s ovime zbog naše djece - napisala je Denise.  

Osim što ju je optužio da mu ne dopušta viđati djecu, glumac je tijekom vikenda glumicu nazvao bezosjećajnom i ružnom. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • wartburg 24.12.2013.

    Charlie, ti si na potezu!

  • strmi007 24.12.2013.

    Ružna sigurno nije,još kad je se sjetim u flmu wild things :D

  • Crown 24.12.2013.

    Tip je iznimno loš čovjek,neozbiljan je i djeluje kao da je zaostao u tinejđerskom razdoblju tj. kao da ga nikad nije uspio prijeći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare