To je to što me zanima!

Deppovu bivšu paparazzi su uhvatili u klinču s djevojkom...

Amber je sreću pronašla sa ženom, a strani mediji raspisali su se da je riječ o Bianci Butti, koja radi kao snimateljica u Los Angelesu. Nakon što su izmijenile poljupce na ulici, ubrzo su sjele u automobil
Vidi originalni članak

Glumica Amber Heard (33) čini se da je preboljela supruga Johnnyja Deppa (56). Proteklog vikenda paparazzi su je ulovili u zagrljaju djevojke u kalifornijskom resortu Palm Springsu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Amber je sreću pronašla sa ženom, a strani mediji raspisali su se da je riječ o Bianci Butti, koja radi kao snimateljica u Los Angelesu.

Bianca se u javnosti proslavila nakon što je počela dijeliti detalje svoje teške borbe s rakom dojke, s kojim se bori već drugi put. 

Nakon što su izmijenile poljupce na ulici, ubrzo su sjele u vintage Ford Mustang automobil, gdje su nastavile sa strastvenim poljupcima. 

Zvijezda filma 'Aquaman' Amber Heard bila je u četverogodišnjoj vezi s fotografkinjom Tasyom van Ree prije nego što je ušla u vezu s Johnnyjem Deppom. Deppa je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, a u burnom braku bili su svega 15 mjeseci. Nakon što su se razveli, i jedno i drugo su nizali optužbe na račun druge strane. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 16.01.2020.

    hoće to. sjećam se na maturalcu jedna je naginjala da igra za isti tim, bila muškobanjasta ali tada ne pitaš i jel odradili smo se, to je bilo veličanstveno, eksplozija strasti sam mislio, prštalo s obje strane sve, sokovi ma sve... sreo sam je 20 godina kasnije s djevojkom, došla je do mene i rekla "hvala ti na onoj noći, tih 5 sekundi mi je otvorilo oči i shvatila sam da trebam se okrenuti djevojkama"

Komentiraj...
Vidi sve komentare