To je to što me zanima!

'Destination Wedding': Keanu i Winona opet su zaljubljeni par

Od devedesetih pa do danas ovo dvoje glumaca imali su karijere koje su preživjele mnoge uspone i padove. A sada, u njihovoj renesansi, dolazi nam film u kojem glume zajedno
Vidi originalni članak

Početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, prije nego što mu je karijera malo posustala, Keanu Reeves pojavio se u mnogo filmova koje se danas smatra klasicima. A ako je on glumio posvuda, tako se i Winona Ryder pojavljivala u svakojakim filmovima koje još uvijek pamtimo.

OH MAMMA MIA! 'Bohemian Rhapsody': Došao je prvi video iz nadolazećeg filma

Reeves i Ryder su čak glumili i zajedno, u filmu 'Dracula', s Garyjem Oldmanom u glavnoj ulozi. No od tog trenutka pa do danas ovo dvoje glumaca imali su karijere koje su preživjele mnoge uspone i padove, sve do trenutka kada su se obje oporavile. Tako Reevesa možemo pratiti u izvrsnom serijalu o najboljem ubojici, Johnu Wicku, dok je Ryder preuzela ulogu 'lude' majke Joyce Byers u seriji 'Stranger Things'.

I Reeves i Ryder su za te svoje uloge dobili mnogo hvale, a sada, nakon tolikog niza godina što nisu radili skupa (izuzevši filmove 'A Scanner Darkly' i 'The Private Lives of Pippa Lee', gdje nisu imali mnogo zajedničkih scena) nam se vraćaju u jednoj posve interesantnoj romantičnoj komediji. U pitanju je film 'Destination Wedding', scenarista i redatelja Victora Levina. Ovaj autor, čija smo djela mogli gotovo isključivo gledati na televiziji, napokon ove godine dobiva priliku pokazati kako je sposoban ostvariti i kino djelo.

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

HUNT SE VRATIO 'Nemoguća misija 6': Uvijek smo se bojali kraja koji dolazi

Lindsay (Winona Ryder) i Frank (Keanu Reeves) stižu na odredište vjenčanja, no jednom kada su tamo otkrivaju kako nitko ne zna gdje bi oni trebali odsjesti. Nakon što ih sudba spoji u istu sobu, započet će svađe, koje će poslije nekoliko dana privikavanja postati posve ugodni razgovori. Njihova mržnja prema jedno drugome postat će nešto sasvim drugo.

Pogledajte prvi foršpan

'Destination Wedding' u kina dolazi krajem ovog ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Caca034 18.05.2018.

    Vratili me u 90-te...

  • Demetra 17.05.2018.

    Nice, obožavam ih oboje, veselim se filmu.

  • bree77 17.05.2018.

    Kud ste Winonu iz naftalina izvukli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare