Show

Komentari 2

'Nemoguća misija 6': Uvijek smo se bojali kraja koji dolazi

'Nemoguća misija 6': Uvijek smo se bojali kraja koji dolazi

Svaka franšiza s vremeno dođe svojem kraju, bio on neugodan kao u filmovima o Batmanu ili posve dobar, kao u filmovima o Harryju Potteru. Kraj dolazi i za Ethana Hunta

Ono što je karakteristično za sve filmove iz serijala 'Nemoguća misija' jest da se misija, kakva god ona bila, ubrzo pokaže korijenski različita od onoga što je trebala biti, a da se Ethan Hunt nađu u problemima na kojima mu nitko ne može zavidjeti.

Kad tomu dodamo činjenicu da taj lik uvijek ima najbolje namjere, koje mu se najčešće obiju o glavu, vidljivo je da je pred nama uvijek akcijski film vrhunske kategorije, u kojem uzbuđenja nikada ne staju.

Takvo što doživjet ćemo i u posljednjem uratku te franšize, 'Nemoguća misija: Raspad sistema'. Ethan Hunt i njegov tim agenata IMF-a naći će se u situaciji u kojoj je svaki trenutak presudan, a vremena jednostavno nema. Nakon što glavni negativac prethodnog filma, Solomon Lane, nenadano nestane dok je bio prevožen na sigurnu lokaciju, svijet će se suočiti s groznim posljedicama.

Hunt bježi okružen kako agentima CIA-e, tako i s britanskim asasinima na svojem repu. I dok su mu mnogi 'prijatelji' također okrenuli leđa, Ethan će ostati okružen samo onima u koje ima kompletnu vjeru. Ilsa Faust, Benji Dunnom i Luther Stickell bit će mu podrška dok pokušava spriječiti svjetsku katastrofu.

Pogledajte novi, eksplozivni foršpan

Uz Toma Cruisea u filmu u većim ulogama nastupaju i Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris te Angela Bassett. Svoje uloge iz prethodnih filmova repriziraju Michelle Monaghan i Alec Baldwin.

Film 'Nemoguća misija: Raspad sistema' u sva bolja kina stiže krajem srpnja u distribuciji Blitz film i videa.

Najčitaniji članci