Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

'Nemoguća misija 6': Uvijek smo se bojali kraja koji dolazi

Svaka franšiza s vremeno dođe svojem kraju, bio on neugodan kao u filmovima o Batmanu ili posve dobar, kao u filmovima o Harryju Potteru. Kraj dolazi i za Ethana Hunta

Foto: Facebook/Screenshot
2 komentara

Ono što je karakteristično za sve filmove iz serijala 'Nemoguća misija' jest da se misija, kakva god ona bila, ubrzo pokaže korijenski različita od onoga što je trebala biti, a da se Ethan Hunt nađu u problemima na kojima mu nitko ne može zavidjeti.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Kad tomu dodamo činjenicu da taj lik uvijek ima najbolje namjere, koje mu se najčešće obiju o glavu, vidljivo je da je pred nama uvijek akcijski film vrhunske kategorije, u kojem uzbuđenja nikada ne staju.

GORE OD KOME '50 nijansi slobodniji': Napokon smo dobili pravi foršpan za film

Takvo što doživjet ćemo i u posljednjem uratku te franšize, 'Nemoguća misija: Raspad sistema'. Ethan Hunt i njegov tim agenata IMF-a naći će se u situaciji u kojoj je svaki trenutak presudan, a vremena jednostavno nema. Nakon što glavni negativac prethodnog filma, Solomon Lane, nenadano nestane dok je bio prevožen na sigurnu lokaciju, svijet će se suočiti s groznim posljedicama.

Foto: Facebook/Screenshot

Hunt bježi okružen kako agentima CIA-e, tako i s britanskim asasinima na svojem repu. I dok su mu mnogi 'prijatelji' također okrenuli leđa, Ethan će ostati okružen samo onima u koje ima kompletnu vjeru. Ilsa Faust, Benji Dunnom i Luther Stickell bit će mu podrška dok pokušava spriječiti svjetsku katastrofu.

Pogledajte novi, eksplozivni foršpan

Uz Toma Cruisea u filmu u većim ulogama nastupaju i Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris te Angela Bassett. Svoje uloge iz prethodnih filmova repriziraju Michelle Monaghan i Alec Baldwin.

Film 'Nemoguća misija: Raspad sistema' u sva bolja kina stiže krajem srpnja u distribuciji Blitz film i videa.

Tema: FILM

Message