To je to što me zanima!

Detour u tvornici predstavlja svoj novi album i stare hitove

Datum 7.11. ključan je za grupu Detour. Toga dana objavljuje svoj novi studijski album "A što ak' ja...", a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija
Vidi originalni članak

Datum 7.11. ključan je za grupu Detour. Toga dana objavljuje svoj novi studijski album "A što ak' ja...", a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija koja se održava istog tog petka 7. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture. Koncertom stavljaju naglasak na tri dosadašnja albuma, više od deset hit singlova i osam godina glazbenog rada pod imenom Detour, a sve kako bi Vas počastili najboljom live izvedbom ikad! 

Ova electro-acoustic pop skupina predvođena Nenadom Borgudanom, uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec,  čine još: Dominik Žagmešter (klavijature), Alen Križaj (bas gitara) i Edi Grubišić (bubanj). 

Uz petorku iz Detoura  na pozornici Tvornice će nastupiti u proširenom sastavu, sa brass sekcijom, koju čine Jakša Kriletić - Jordes na saxofonu te Andrej Jakuš na trubi. A pridruženi član Detour tima bit će i VJ Tomislav Brđanović koji će vizualni dojam na stageu i oko njega učiniti nezaboravnim.

'U Tvornici kulture će biti naš najveći koncert do sada i dat ćemo sve od sebe da tako bude u svakom smislu. Spremni smo publici pružiti puna dva sata čistokrvnog glazbenog uzbuđenja i emocija. To je ujedno i promocija našeg trećeg albuma “A što ak’ ja…” koji izlazi punih 5 godina nakon posljednjeg albuma “TV”', izjavio je Nenad u jednom od intervjua koji su objavljeni povodom koncerta. 

Zadnje dvije godine pjesme Detoura neizostavni su glazbeni sadržaj svih domaćih radio postaja, a kontinuirano su se pri vrhu nalazile pjesme 'Srce veliko', 'Snijeg' i 'Daleko'. Čak 5 pjesama s novog  albuma "A što ak' ja..." već je premijerno emitirano u hrvatskom radijskom prostoru, a prije par dana im se pridružio i najnoviji singl "Plešem sama". 

Ne zaboravimo ipak da će Vas na koncertu u Tvornici rasplesati i pjesme starijeg datuma, ali u novim aranžmanima, poput:  'Ljeto počinje', 'Mjesec', 'Gledano sa strane' , 'Prijatelj'... Pjesme su to s prethodnih studijskih albuma „Detour“ i „TV“. 

Osim autorskih pjesama bend je dao veliki doprinos revitalizaciji popularnih pjesama iz pjesmarice Zdenka Runjića (nekoliko godina nastupali su na „Runjićevim večerima“), a udahnuli su i novi život evergrinu „Da li znaš da te volim“. 

Za rasplesanu i nezaboravnu večer, ne treba vam ništa drugo osim ulaznice za koncert 7.11. u Tvornici.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • otilliaOS33 18.10.2014.

    meni su super, pogotovo pjesma 'Cvijet' :) www.youtube.com/watch?v=_xJKI9U0W6Y

  • 18.10.2014.

    Odličan bend... Maja kvalitetna pjevačica i volim ju kao glumicu iz Kerempuha. Samo eto... ne skida se kao Rozge, Severine i Šuputice pa nema ni komentara. Žalosno što se danas cijeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare