To je to što me zanima!

DiCaprio, Kerr, Affleck i mnogi drugi upleteni u pranje novca

Leonardo di Caprio nedavno je predao ministarstvu pravosuđa umjetnička djela koja mu je darovao malezijski bogataš, a Miranda Kerr je vratila vrijedan nakit kojeg je također dobila od njega
Vidi originalni članak

Američki savezni istražitelji provjeravaju holivudske zvijezde koje su povezane s biznismenom i filmskim producentom Rizom Azizom te njegovim sudarnikom, malezijskim bogatešem Jho Lowom.

Spominju se Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese, Christian Bale, Casey Affleck, Mark Wahlberg i Miranda Kerr. Oni su od njega primili poklone i novac kojeg je ilegalno stekao. 

Low, Aziz i njegov očuh sumnjiče se da su ukrali milijarde od malezijskih poreznih obveznika kako bi financirali producentov raskošan život u Hollywodu i kompaniju Red Granit, koja je producirala mnoge filmske hitove. 

Miranda Kerr je, piše Wall Street Journal, bila i u vezi s Lowom kad joj je darovao vrijedan nakit kojeg je ministarstvu pravosuđa nedavno vratila. Ranije ovog mjeseca, DiCaprio je mora predati umjetnička djela koje mu je darovao malezijski milijarder. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Miške 29.06.2017.

    Sve loše kopiramo iz Amerike, a zašto ne i ono dobro? Sad treba Todorić, Sanader, Vidošević itd. vratiti sve pokradeno, bez sudskih muljanja i korumpiranje sudaca i političara.

  • koko8222222 29.06.2017.

    kaj su oni krivi?... sad kad mi baba pokloni čokoladu ispitat cu podrijetlo cijele njene imovine.... .... da ne budem upleten u pranje novca...

  • 29.06.2017.

    i eto, sve što su dobili, morali su predati državi, a kod nas....? :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare