To je to što me zanima!

Dijaspora Oliveru: Falio si nam, čekamo te sljedeće godine...

Mate Bulić, bendovi Magazin i Vigor, Petar Grašo, Tiho Orlić... svi su pjevali miljeniku dijaspore, a publika je upalila upaljače i mahala njima dok su izvodili Oliverove pjesme
Vidi originalni članak

Tužni smo što Oliver nije s nama. Čuo sam se s njim telefonski dva puta. On je čovjek jake glave i sve podnosi stoički. Uvjeren sam da će naš prijatelj sljedeće godine biti s nama, kaže Mate Bulić (60).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kralj dijaspore s kolegama je u frankfurtskoj Fraport areni na devetoj Hrvatskoj noći otpjevao hit Olivera Dragojevića (69) 'Vjeruj u ljubav'.

Korčulanin zbog teške bolesti nije bio u Njemačkoj jer mu liječnik nije preporučio let i putovanje zbog visinske razlike. Više od 10.000 ljudi pjevalo mu je u čast uz 'čarobnu' svjetlost upaljača, a pjesmu je prvi počeo Petar Grašo (41).

- Siguran sam da će nam se vratiti još puno jači. Utjecao je na naše živote, a nadam se da će još jako puno - rekao je Grašo. Emotivni su bili i glazbenici grupe Vigor, koji su prvi put pjevali na najpopularnijem spektaklu za hrvatske iseljenike.

- Hvala Oliveru što je dao pregršt prekrasnih pjesama uz emociju koju samo on ima - kaže pjevač Mario Roth (35). Dodaje kako grupa Vigor Dragojeviću želi brz oporavak te da se drži i bude jak.

- Svima uvijek treba željeti zdravlja jer ljubav i sreća dođu i odu. Nadamo se da se vidimo s Oliverom sljedeće godine u Frankfurtu - rekao je Roth. Prvi put je u Fraport areni zapjevala i grupa Magazin.

- Strašno nam je žao što Oliver nije s nama. Želimo mu brz oporavak i šaljemo puno pozitivne energije - kaže pjevačica Andrea Šušnjara (30). U čast “morskom vuku” s njima su zapjevali i Tiho Orlić, Prljavo kazalište, Jole, Pravila igre i Miroslav Škoro.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • cornelie 12.11.2017.

    Meni je žao sve bolesne dječice po novinama u zadnje vrijeme kaj nemaju lijeka za izlječenje a kaj se koncerta tiče osim Prljavaca sve ostalo teška seljačija pogotovo Mate Bulić

  • krupa 12.11.2017.

    Oliver je ljudina,da Bog da da nam ozdravi!

  • 12.11.2017.

    ,,žao mi je olivera

Komentiraj...
Vidi sve komentare