To je to što me zanima!

Dila Rizi piše pismo i odlazi u Istanbul, njega to skroz slama

Rizu je Dilin odlazak slomio te počinje živjeti u kolibi. Prekinuo je svaku vezu s obitelji. I Dila je u istom stanju. Nikako se ne može sabrati i nastaviti sa životom...
Vidi originalni članak

Azer i dalje trči za Fatmom te se želi rastati od Sultan, ali ona ne odustaje od muža tako lako. U selu se Rizina ljubav prema Dili poprilično rasplamsala, ratuje sam sa sobom. Smatra da je došlo vrijeme da Dili kaže istinu.

Dila shvaća da je zaljubljena u Rizu te se želi maknuti od svega. Piše mu oproštajno pismo koje mu ostavlja kod kolibe. Vraća se u Istanbul kako bi se pokušala vratiti prijašnjem životu.

Rizu je Dilin odlazak slomio te počinje živjeti u kolibi. Prekinuo je svaku vezu s obitelji. I Dila je u istom stanju. Nikako se ne može sabrati i nastaviti sa životom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vali30 16.01.2014.

    došla sam tu komentirati samo iz jednog razloga, uopće ali, uopće ne gledam te turske sapunice (ne radi mi TV već neko vrijeme... a ni prije toga nisam bila nešto od serija) i uopće nemam pojma kako se zove koja serija, glumica, lik, grad... samo kužim da se svaki dan napiše nešto o nekoj turskoj seriji... i uvijek mi je super pročitati među hrpom drugih vijesti nešto tipa: ''Dila Rizi piše pismo i odlazi u Istanbul, njega to skroz slama'' a da nemaš pojma tko je to? što je to? kakva riža, tko dila?! hehehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare