To je to što me zanima!

Dina Štern i Ljubo vjenčali su se nakon četiri godine veze

Marketinška menadžerica i odvjetnik na vječnu su se ljubav zavjetovali u subotu u matičnom uredu Medveščak okruženi članovima najuže obitelji, piše časopis Story
Vidi originalni članak

Dina Štern (38) i Ljubo Pavasović Visković (44) u subotu su se vjenčali okruženi članovima svoje najuže obitelji u matičnom uredu Medveščak, piše Story. Na vječnu ljubav zavjetovali su se dan nakon što je njihov sin Nikola proslavio treći rođendan. Iako je marketinška menadžerica prije dvije govorila kako je brak nebitan kada se vole i zajedno imaju dijete ipak se predomislila. 

Dini je obitelj oduvijek bila na prvom mjestu, a istaknula je da je Ljubo brižan otac i da ima odličan odnos s njenim sinovima Karlom (11) i Vitom (7) koje ima iz prvog braka s Eduardom Bočkajem.

Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • 20.11.2014.

    al stvarno vise ovaj @poljubitemeudupe @grbavipero @smrdimiizshupka iliti jedna te ista licinka sa jednim te istim komentarima na svakom clanku kak ti se vise da...doooooooosadan si vise i Bogu i narodu a vidim i svim slobodnim zenskama koje tako ocajnicki zelis jer jedini kontakt sa zenskim rodom ti je ocito ovdje na portalu gdje neprestance vrijedas razvedene.

  • 19.11.2014.

    "...Dina pokraj fotografije na društvenoj mreži na kojoj ponosno pozira sa suprugom, markantnim odvjetnikom.." - ovo sam našla na T-portalu i umrla od smija. Taj valjda ni svojoj mami nije markantan, a za Dinu pišu da je prelijepa (OMG). Izgleda da tamo rade totalne budale.

  • Matej Vlada 19.11.2014.

    kako je ruzan

Komentiraj...
Vidi sve komentare