To je to što me zanima!

Dina Lohan: Slike su dokaz da me Michael zlostavljao u braku

Dina i Michael bili su u braku 22 godine. Majka Lindsay Lohan tvrdi da su nevolje u njihovom braku utjecale na njihovu kćer. Dina uporno tvrdi da ju je Michael i silovao
Vidi originalni članak

Samo dan nakon što je izjavila da ju je bivši suprug Michael Lohan (52) zlostavljao i silovao na Valentinovo 1990. godine, Dina Lohan (50) dopustila je da se u javnosti objave i fotografije koje dokazuju njezinu priču. Entertainment Tonight objavio je fotografiju majke Lindsay Lohan (26) s modricom na licu. Iako je Michael oštro demantirao sve njezine navode, Dina ne odustaje od priče da ju otac njezine djece silovao u kući njezinih roditelja dok su njihova djeca bila u sobama do njih.

- Michael je bio ovisan o kokainu. Puno loših stvari mu se tada događalo - tvrdi Dina, a New York Daily News piše da su imali priliku vidjeti medicinske zapise o Dininom boravku u bolnici tu večer koju spominje iako nikada nije podigla kaznenu prijavu. 

Dina također tvrdi da je za trenutačno ponašanje njihove kćeri Lindsay kriva upravo prošlost i ponašanje njezinog oca koje je u djetinjstvu morala promatrati. Dina i Michael bili su u braku 22 godine. Rastava je finalizirana 2007. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • samojedno 09.01.2013.

    nažalost na kraju djeca su jedina ta koja ispaštaju radi ludih roditelja

  • pes99 09.01.2013.

    pala niz stepenice..bez svjedoka??

  • Hercegsiroki 09.01.2013.

    svak svoju sudbinu bira, makar kad se radi o ljubavnim odnosima.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare