To je to što me zanima!

Dina Štern i Ljubo Pavasović Visković dobili su sina Nikolu

Menadžerica je u ponedjeljak rodila sina, piše Story. Malenom su po Ljubinom pradjedu nadjenuli ime Nikola. Ljubi je to prvo dijete, a Dina već ima dva sina
Vidi originalni članak

Marketinška menadžerica Dina Štern (35) rodila je u ponedjeljak u večernjim satima sina Nikolu, piše Story.

Njezinom dečku Ljubi Pavasoviću Viskoviću (41) to je prvo dijete dok Dina iz desetogodišnjeg braka s direktorom prodaje na Novoj TV Eduardom Bočkajem ima dva sina, Karla (8) i Vitu (4). 

Odvjetnik je odabrao malenom ime po svom pradjedu. Dina je otkrila da se vodio splitskom tradicijom da očevi sinovima daju ime po nekom od svojih predaka i da se ona zbog toga nije smjela buniti. Menadžerica je nedavno otkrila da još ne razmišljaju o vjenčanju. Par je prohodao u ožujku prošle godine, a Ljubo se u travnju preselio u njezin dom u kojem živi sa sinovima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • FilomenaBilobrk 16.11.2011.

    Ova ženska ima puuno sličnosti sa Ivanom Hodak!!! I da mu ova rodi sto sinova Nikada Ivanu neće zaboraviti sigurna sam!!!! SRETNO S BEBAČOM NEKA JE ŽIV I ZDRAV!!!!

  • glumac12 15.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dozemuna 15.11.2011.

    a tko je otac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare