To je to što me zanima!

Bubičić: Volim Ivanu i s njom mi je najbolji seks u životu

Bivši mister kaže kako mu je drago što je imao priliku napisati knjigu jer su ga ljudi uvijek krivo shvaćali. Rekao je da mu je žao što ga Vlatka Pokos nakon svega mrzi
Vidi originalni članak

 Zar doista mislite da bih mogao izmisliti sve te detalje o Vlatki koje sam napisao u knjizi? Ona je bila dio mog života i nikad ju neću zaboraviti, rekao je maneken.

Dino Bubičić (28) na promociju knjige “Od dilera do Mistera” stigao je u limuzini. Napomenuo je kako mu je drago što je napisao knjigu jer su ga ljudi, kaže, dugo krivo shvaćali. Nisu mu smetale glasine da je homoseksualac, ali ga, priznaje, boli Vlatkino negiranje njihove veze. Žao mu je što ga mrzi.

- Imali smo strastveni seks prepun emocija i ljubavi - kaže Dino. 

Prije nekoliko dana Vlatkina prijateljica otkrila nam je kako joj je voditeljica povjerila da je Dino zakazao u seksu. On se na to samo zagonetno osmjehnuo i rekao kako ne želi komentirati laži. Osvrnuo se na odnos sa sadašnjom suprugom, bivšom Miss Hrvatske Ivanom Paris (28). Kaže da ju voli i da s njom ima najbolji seks u životu.

- Jedva čekam da nam se rodi dijete. Sretni smo i to nam ništa neće pokvariti - govori. Na promociji ga je podržao i voditelj Denis Latin koji je za knjigu rekao da je erotski triler.    

Idi na 24sata

Komentari 58

  • kikibonbon23 16.11.2010.

    Hvala sto si to podijelio s nama.........trš

  • duplex 15.11.2010.

    Gnjsan je način kako opisuješ Vlatkinu anžonimmost,,,1111 Volio bih ti iz dveg srca ta do netko radi tviojoj kćeri i baš i me zanimalo koko bi reagirqo. Na neki naščin si njezin uzor. ŽELI LI DA SE I TVOJE KRENU PROISTUIRARI,,,.. možeš to sprijkečiti tako dam daciš sve knjige usmeče. TI SI DNO DND

  • samoJa_8 15.11.2010.

    hoce izbaciti knjigu u kojoj ce pisati i o seksu s ivanom i nastanaku leonida... ne bi cudilo s obzirom da ne bira sredstva da dođe do cilja .. do glupih 5-10 minuta slave.. tuzno ako itko i bude kupio ovu knjigu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare