To je to što me zanima!

Dino Dvornik će ipak osvojiti Ameriku, obradili su ga klinci

BILLIE AND THE KIDS Dinine hitove svirat će na festivalima u Las Vegasu i Los Angelesu, a njegovoj kćeri Elli sviđa se nova blues verzija pjesme 'Netko kao ja'
Vidi originalni članak

Mladi zagrebački bend obradio je pjesme 'Netko kao ja' i 'Điha điha' te na proljeće kreće na američku turneju. Glazbu Dine Dvornika Billie and the Kids svirat će u klubovima te na festivalima u Las Vegasu i Los Angelesu.

Hrvatski 'tata funka' se tijekom života nije pokušao probiti u SAD-u, no maštao je o tome, kao i brojni kolege.

- Sigurno bi mu se svidjelo što će Amerikanci čuti njegove pjesme, a svidjela bi mu se i obrada ‘Netko kao ja’ u blues stilu. Sigurno sluša ondje gore na nebu i uživa - rekla je Dinina kći Ella (23). Danijela Dvornik prijateljima je rekla da joj se sviđa novi aranžman. Ellin menadžer pozvao je glazbenike iz cijelog svijeta da mu se jave ako žele napraviti obradu Dininih hitova.

Nakon verzije Billie and the Kidsa, za pjesme Splićanina zainteresirao se i menadžer Leonarda Cohena , ali još nije dao konkretnu ponudu.

Mladi zagrebački bend Billie and the Kids rasprodao je svoju turneju u Americi.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Upala mozga 30.09.2014.

    Kraljevi i Boris i Dino. Odrastao sam uz njihove filmove i muziku

  • prle-xy 30.09.2014.

    Dino je legenda i žal je mnogih što g više nema!!!! Svaka čast klincima sto su se na takav način obradili njegove stvari!!!! bravo

  • black_cat 30.09.2014.

    Dino je bio masterchef hrvatske mjuze..kralj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare