To je to što me zanima!

Dino i Nives se još uvijek vole i ne misle se rastati

Pričalo se da je došao kraj braka nogometaša Dinama jer se Dino Drpić navodno naljutio zbog suprugine knjige. Oni te navode opovrgavaju
Vidi originalni članak

Dino (27) i Nives Drpić (26) subotnje poslijepodne proveli su na obiteljskom ručku u zagrebačkom restoranu Okrugljak. S njima su bili sin Leone (3) te prijateljica i kuma, kreatorica Nataša Kos (26). Najmlađa članica obitelji, kći Taisha (1), ostala je na čuvanju kod bake. Obitelj Drpić izgledala je sretno te ni po čemu nisu odavali da imaju bračne probleme. Nives je na ručak stigla odjevena u ljetnu haljinu, s visokim potpeticama, ali bez šminke. Društvo se navodno odlično zabavljalo u restoranu. Dino i Nives su izmjenjivali nježnosti i izgledali vrlo zaljubljeno. Leone je kratio vrijeme igrom u vrtu. Najviše se igrao loptom, pa je čak i zabio gol, što je, naravno, oduševilo tatu Dina. Drpićevi su tako demantirali nagađanja da se rastaju i da Dino ima ljubavnicu. Iako u posljednje vrijeme nisu zajedno izlazli u javnost, čini se da i dalje uživaju u zajedničkom društvu. Nivesina knjiga “Gola istina” i dalje ruši rekorde u prodaji.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Inkoba 04.08.2008.

    Nives je najpametnija Hrvatica na svjetu.

  • elenora 04.08.2008.

    nezna se tko je gori,on koji pokazuje guzu naciji,drži se za jaja,ili ona kojoj ispadaju sise,sva ta slikanja..pa ta knjiga.Ma bila bi greška rastava,ko\' stvoreni su jedno za drugo!!

  • almica82 04.08.2008.

    :)super! jos jedna sapunica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare