To je to što me zanima!

Dino Rađa u Mišinom zagrljaju nakon koncerta: 'Pamtit ću dok sam živ, on je prirodni fenomen'

Koncert s toliko emocije sa svih strana je nemoguće opisat, kaže Dino Rađa koji je na koncert stigao sa suprugom Viktorijom i sinom Rokom. Svi troje su nosili majice s Mišinim likom
Vidi originalni članak

Dalmacija je zaebana, tvrda, teška, buntovna, ne priznaje nikoga i ništa. Čudna jedna biljka. Ali ima jednu jedinstvenu emociju koju se ne boji pokazat. To se najbolje vidjelo sinoć, osvrnuo se umirovljeni košarkaš Dino Rađa (55) na koncert Mate Miše Kovača (80) na Starom placu u Splitu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dino je na koncert stigao sa suprugom Viktorijom i sinom Rokom. Svi troje su nosili majice s Mišinim likom. Nakon koncerta Dino se fotografirao s legendarnim Mišom. 

- Koncert s toliko emocije sa svih strana je nemoguće opisat. I tu je Mišo prirodni fenomen jer ujedinit Dalmaciju rijetko tko može - dodaje Dino.

INTERVJU ZA 24SATA Bitorajac: Talent je broj jedan, a karizmu ima samo Mišo Kovač

- Toliko je bilo dobre energije i suza da ne bi mijenjao sinoćnju večer nizašta. Mišo fala na lipoj večeri. Pamtit ću dok sam živ - zahvalio se Rađa.

Mišo je zapjevao pred gotovo 20 tisuća obožavatelja koji su stigli iz svih krajeva Hrvatske, ali i svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • evaroso123 06.06.2022.

    A Dino...ti za pojavit se u medijima si gori nego ova tvoja kreketusa Viki.

  • evaroso123 06.06.2022.

    Nadamo se da nije opet izasra i popiša cilu garderobu kao i inace prije koncerta..valjda ste mu ovaj put stavili Tena pelene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare