To je to što me zanima!

Dirljiv video Ive i filmske kćeri: 'Ostat će u mom srcu zauvijek'

Na snimanju se namještaju kamere za novu scenu, a Ivo i ja se glupiramo i snimamo. Zapravo je dosta šutio, ali onda bi sam od sebe ispričao neke priče koje su bile toliko nevjerojatne, napisala je glumica Fišter Toš
Vidi originalni članak

Glumica Dora Fišter Toš (40) glumila je, kako kaže, skoro deset godina kći Ive Gregurevića dok se snimala serija 'Odmori se, zaslužio si'. Od 2006. dvojac je utjelovljavao komične likove Bibu i Marka Kosmičkog. Dora se od preminulog glumca oprostila uz video koji su snimili u pauzi od snimanja. 

VIDEO: TUGA U ORAŠJU 'Ivo me nazvao i čestitao Novu, rekao je: 'To je to' i poklopio'

- Mlađe izgledaš kada gledaš prema gore - zezala je glumica Ivu. On se na to našalio kako će onda stalno gledati prema gore. 

Dvojac je pogledavao u kameru, a onda su se oboje počeli smijati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na snimanju se namještaju kamere za novu scenu, a Ivo i ja se glupiramo i snimamo. Zapravo je dosta šutio, ali onda bi sam od sebe ispričao neke priče koje su bile toliko nevjerojatne da sam mislila da ih izmišljava. Neponovljivi Ivo, bio mi je tata pet sezona snimanja, a ostaje u mom srcu za cijeli život. Evo ti sad, sad si slobodan - riječi su koje je Fišter Toš posvetila Gregureviću. 

Glumac je inače iznimno cijenio njezinog pokojnog djeda, redatelja i glumca Tita Strozzija, jednog od najvećih hrvatskih umjetnika prošlog stoljeća.

Kako doznajemo od najbližih prijatelja Ive Gregurevića, posljednji ispraćaj glumačkog velikana, koji je preminuo 2. siječnja, je u ponedjeljak u 15 sati na Mirogoju u Zagrebu. Sutradan će sprovod biti u 14 sati u njegovom rodnom Orašju u Bosni i Hercegovini. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Službenu komemoraciju organizirat će mu Hrvatsko narodno kazalište, gdje će od 3. siječnja biti knjiga žalosti u koju će se moći upisati prijatelji, poznanici, građani.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • škver 03.01.2019.

    Serija čista 5!

  • MinePi 03.01.2019.

    Nazalost dodje vrijeme, kada ostanemo, bez nama dragih ljudi. Ta bol koju osijecaju najbliza rodbina i prijatelji, dolazi iz ljubavi i postovanja. Ivo Grgurevic, profesionalac, humanitarac, covijek velikog srca. Uvijek ste bili i ostat ce te velikan hrvatskog glumista, zajedno s nasim pokojnim, Borisom Dvornikom i Fabijanom Sovagovicem, te pjevackom legendom Oliverom Dragojevicem. Ostavili ste dubok trag u nasim zivotima, svih ovih godina, koja ce biti tesko zaboraviti. Vasa djela, zauvijek ce ostati upisana velikim slovima, kao primjer pravih ljudskih vrijednosti. Dragi Ivo, ako citate ovo, zelim da znate da gledao sam vas kao svoga djeda, smijao se, ucio i uzivao uz vas svih ovih godina, prateci vas putem malih ekrana. Falit ce mi vasa osebujnost, vasa pojava i vas lik. Iskrena sucut obitelji i prijateljima. Naka vam je laka zemlja i pocivali u miru Bozijem. Moj najdrazi <3<3

  • GOGA SPLIT 03.01.2019.

    Nemojte tako ...... ja cesto slusam mog Olija i sa sjetom ga se sjecam po svakom dobru koje je isijavalo iz njega...😇❤️😢

Komentiraj...
Vidi sve komentare