Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Dirljiv video Ive i filmske kćeri: 'Ostat će u mom srcu zauvijek'

Na snimanju se namještaju kamere za novu scenu, a Ivo i ja se glupiramo i snimamo. Zapravo je dosta šutio, ali onda bi sam od sebe ispričao neke priče koje su bile toliko nevjerojatne, napisala je glumica Fišter Toš

Foto: Pixsell/Instagram/PrivatniAlbum
16 komentara

Glumica Dora Fišter Toš (40) glumila je, kako kaže, skoro deset godina kći Ive Gregurevića dok se snimala serija 'Odmori se, zaslužio si'. Od 2006. dvojac je utjelovljavao komične likove Bibu i Marka Kosmičkog. Dora se od preminulog glumca oprostila uz video koji su snimili u pauzi od snimanja. 

VIDEO: TUGA U ORAŠJU 'Ivo me nazvao i čestitao Novu, rekao je: 'To je to' i poklopio'

- Mlađe izgledaš kada gledaš prema gore - zezala je glumica Ivu. On se na to našalio kako će onda stalno gledati prema gore. 

Foto: Instagram/Screenshot

Dvojac je pogledavao u kameru, a onda su se oboje počeli smijati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na snimanju se namještaju kamere za novu scenu, a Ivo i ja se glupiramo i snimamo. Zapravo je dosta šutio, ali onda bi sam od sebe ispričao neke priče koje su bile toliko nevjerojatne da sam mislila da ih izmišljava. Neponovljivi Ivo, bio mi je tata pet sezona snimanja, a ostaje u mom srcu za cijeli život. Evo ti sad, sad si slobodan - riječi su koje je Fišter Toš posvetila Gregureviću. 

Foto: Instagram/Screenshot

Glumac je inače iznimno cijenio njezinog pokojnog djeda, redatelja i glumca Tita Strozzija, jednog od najvećih hrvatskih umjetnika prošlog stoljeća.

Foto: Instagram/Screenshot

Kako doznajemo od najbližih prijatelja Ive Gregurevića, posljednji ispraćaj glumačkog velikana, koji je preminuo 2. siječnja, je u ponedjeljak u 15 sati na Mirogoju u Zagrebu. Sutradan će sprovod biti u 14 sati u njegovom rodnom Orašju u Bosni i Hercegovini. 

Službenu komemoraciju organizirat će mu Hrvatsko narodno kazalište, gdje će od 3. siječnja biti knjiga žalosti u koju će se moći upisati prijatelji, poznanici, građani.

Tema: Odmori se, zaslužio si.

Message