To je to što me zanima!

Dirljiva priča natjecatelja: Htio sam umrijeti, svi su me otpisali

Goran Bubalo u showu 'Nikad nije kasno' ispričat će kako se suočio s teškom bolešću. Naime, obolio je od tumora koji mu se nekoliko puta vraćao pa je izgubio svaku nadu
Vidi originalni članak

Svoju priču u nedjeljnoj emisiji 'Nikad nije kasno' ispričat će Goran Bubalo. Imoćanin je prošao cijelu Europu, radio je sve i svašta, triput se razvodio, a onda se suočio i s teškom bolesti. 

- Imao sam nekoliko tumora, svi su me već bili otpisali, a i sam sam htio umrijeti - priznao je Goran. Naime, tumor mu se nekoliko puta vraćao, a on je trpio bolove i danju i noću pa kaže da mu je jednostavno postalo predosadno biti stalno bolestan.

Ipak, odlučio se liječiti alternativnim metodama u čemu je najviše koristio konopljino ulje. Bolest se povukla, a Goran veli kako je shvatio da je život predivan.

Da stvar bude bolja, Goran je u emisiji otpjevao pjesmu Manua Chaoa, a Tonči Huljić mu je poručio da ozbiljno razmišlja da ga angažira u njegovoj grupi Madre Badessa jer je baš taj 'đir'. 

Njegovu, ali i priče još petero kandidata, gledajte u nedjelju u emisiji „Nikad nije kasno“ u 20 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sarkastican 17.02.2017.

    bravo

  • --- DAVOR --- 17.02.2017.

    Ima sreće što ga službena medicina nije kemoterapijom i zračenjem ubila prije nego si je dao jedinu pravu šansu konopljom. Znam čovjeka koji se je riješio agresivnog tumora na mozgu bez kemo i zeačenja INDICOM njenim uljem u injekcijama, u roku 3 mj se prepolovio a nakon 6 mjeseci ni traga ni nakon 5 godina od tumora. Tumor je bio neoperabilan. Uz to nije jeo šećer,meso ni alkohol ni cigarete a uzimao je i kapsule HUNZA-APRIKOT, to su kapsule mljevenih koštica marelice koje sadrže tzv vitamin B17 a pronašli su ga u plemenu HUNZA koje ima pojavnost 0% tumora i dugovječni su. Tvar iz koštica marelice (3,4 koštice samo dnevno) djeluje ko otrov na tumorske stanice (šećer je hrana za tumorske stanice pa ga se zato treba izbjegavat). Stanice tumora se jednostavno suše jer im to blokira rast. Kemoterapija i zračenje u 95% slučajeva ubiju i jedino si na ovaj način možete pružit veliku šansu za izliječenje. Treba nabavit iz vana najkvalitetniju INDICU (Nizozemska,Švicarska i Slovenija navodno jer druge ne djeluju). Sretno i svako dobro ako to trebate!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare