To je to što me zanima!

Diskusija: Hoće li Latinica vratiti svoj kultni status?

Denis Latin vratio se na male ekrane s kultnom emisijom 'Latinica'. Već prvom emisijom digao je prašinu i inkriminirao bivšeg premijera Sanadera
Vidi originalni članak

Prije početka jesenske programske sheme prošle godine s programa je emisiju Denisa Latina, 'Latincu' skinula tadašnja glavna urednica informativnog programa, Hloverka Novak Srzić. Svoj čin opravdala je time što je Denis bio u predsjedničkoj utrci te se šuškalo kako će se vratiti na proljeće. Ipak, emisija 'Latinica' na male ekrane vratila se tek ove jeseni. Njezin voditelj, novinar i urednik Denis Latin novu sezonu započeo je pozivajući intrigantne goste poput Milene Šenator koji su svojim izjavama inkrminirali bivšeg premijera Ivu Sanadera.
- Mnogi misle da sam tih godinu dana koliko me nije bilo imao vremena za hobije, ali to nije tako. Svaki dan sam bio na televiziji, visio na Facebooku, borio se protiv cenzure i za povratak emisije na HTV - rekao nam je Latin dan prije emitiranja prve emisije nove sezone. Emisija je nastala još 1993. godine, a poznata je po tome što su često pojedine emisije bile zabranjivane zbog bavljenja 'nepoćudnim' temama ili objavljivanja sadržaja koje su hrvatske vlasti smatrale problematičnim. Mislite li da će Denis Latin moći nakon godinu dana pauze emisiji vratiti kultni status? Mislite li da će mu opet zabraniti emitiranje pojedinih emisija? Da li ste gledali prvu emisiju? Sviđa li vam format talk showa 'Latinica'?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Nesnošljivi 21.09.2010.

    Koji status??

  • rođin rođo1 21.09.2010.

    dobro staša reče.....

  • tinka1983 21.09.2010.

    da

Komentiraj...
Vidi sve komentare