To je to što me zanima!

Diskusija: Je li Seve napokon pronašla ljubav svog života?

Nakon što su svi mislili da će se Seve i Slavko vjenčati, vijest o njihovom prekidu došla je kao šok. Je li Milan Popović, njen novi odabranik, napokon 'onaj pravi'?
Vidi originalni članak

Postoje samo dva vitalna pitanja nacije: kad ćemo izaći iz krize i hoćemo li, te kad će se Severina udati i hoće li. Sve drugo je manje bitno. Za potrebe ove diskusije krizu ostavljamo po strani. U fokus vraćamo Severinu. Ovo je njena četvrta vječna ljubav. U 'Odbjegloj nevjesti' Julia Robert udala se već iz druge, a prije toga je već pobjegla ohoho puta. Neokrunjeni kralj bakra Milan Popović, sekundarno je slomio njeno srce. U sekundi. Severina ima 38 godina. Uuuuuu! Na selu bi rekli: "vrime joj je". No nacija se podijelila u dva tabora. Jedni misle da opet od svega neće biti ništa. Drugi misle da će se sad udati. Jedni misle da je ona pretjerala i da je takva po naravi. Drugi da je to sve u redu i da univerzalna emancipacija ženskog roda sa sobom nosi i te i takove pojavnosti. Što vi mislite? Tko vam je najbolji od dosadašnjih Severininih frajera? Ajmo sad, nema izmotavanja. Ovo je diskusija i tu se na stol bacaju najjači stavovi na najjače teme, a ako Severina to nije onda doista ne znamo što na ovom bijelom svijetu to jest.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • buka 03.01.2011.

    Seve ima sve što bi svaki muškarac poželio.Ozbiljno sam mislio da će ljubav sa Slavkom završit brakom.Iskreno mi ga je žao!Da Milan nije miljarder nebi se ona zaljubila,ali mislim da će ovog puta on odlučit kad će doći kraj takvoj ljubavi,jer neće to potrajati,a dabogda pogriješio!

  • prepametna 01.01.2011.

    valjda taj ima novčića da si još uredi izgled.sad je prosječna ,skoro...

  • rearea 01.01.2011.

    Svi smo mi Severina =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare