To je to što me zanima!

Disney predvidio virus? Bila u izolaciji od kraljevstva Korona

Zlatokosa traži od Gothel da je pusti u svijet, no ona joj ne dopušta da ide u Koronu s obrazloženjem da je vani preopasno za nju. Ovaj scenarij i trenutačna pandemija bili su dovoljni da se razviju teorije zavjere...
Vidi originalni članak

I dok se cijeli svijet suočava s pandemijom, brojni Disneyevi fanovi došli su do teorije da je upravo Disney predvidio kobni korona virus. Sve je krenulo kada je ova produkcijska kuća 2010. izbacila animirani film 'Tangled'. Riječ je o klasiku koji je djelomično baziran na bajci braće Grimm - 'Zlatokosa'. 

Radnja filma je i više nego zanimljiva: Starica Gothel pronađe cvijet, a on joj omogući da se pomladi. No cvijet kasnije uzmu vojnici iz kraljevstva koje se zove Korona, kako bi ga koristili za liječenje svoje trudne i bolesne kraljice.

Kada se razboljela, čarobni cvijet joj je spasio život, a kraljica je rodila princezu zlatne kose. Gothel shvaća da princezina kosa sadrži ljekovita svojstva pa ju je otela i zatočila u tornju kako bi zadržala svoju mladost.

DOKUMENTARAC Netflix je predvidio pandemiju: Nova serija ledi krv u žilama...

Osamnaest godina kasnije Zlatokosa traži od Gothel, za koju je uvjerena da joj je majka, da je pusti u svijet. No Gothel joj ne dopušta da ide u Koronu s obrazloženjem da je vani preopasno za nju.

Ovaj scenarij i trenutačna pandemija bili su dovoljni da korisnici na društvenim mrežama razviju brojne teorije zavjere.

- Disneyev film 'Tangled' se radi o djevojci koja je u izolaciji u kraljevstvu Korona, dobro odigrano - jedan je od komentara na Twitteru.

- Zlatokosi nije dozvoljeno da napusti tvrđavu dok boravi u Koroni. Slučajnost? Ne bih rekla! - dodala je druga korisnica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Bubachica 22.03.2020.

    Negdje sam čitala da nas tako pripremaju,puštajući u filmovima,jer bi bilo presokantno za čovječanstvo.Tako npr.i sto se tiče tehnologije,ono sto imamo danas već smo vidjeli ranije u filmovima i serijama.

  • 22.03.2020.

    Dosadno, ispada da su svi živi predvidjeli ovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare