To je to što me zanima!

Dita Von Teese: Muškarci me ne zovu na spojeve jer se boje

Ne sjećam se kad me netko zadnji put zvao na večeru, žali se burleskna plesačica, koja je nedavno otkrila da je privtno vrlo sramežljiva i nesigurna
Vidi originalni članak

Muškarci me se boje jer previše naglašavam svoju seksualnost. Ne sjećam se kad me netko zadnji put zvao na večeru, žali se Dita Von Teese (43). 

Burleskna plesačica, koja je bila u braku s pjevačem Marilynom Mansonom (46), dodaje kako ide na spojeve samo ako joj ih srede prijatelji kojima bezuvjetno vjeruje.

U intervjuu za Vanity Fair otkrila je da se i dan danas bori sa svojim nesigurnostima oko fizičkog izgleda, a najveća joj je noćna mora da ju obožavatelji fotografiraju sa pametnim telefonima 'jer je osvjetljenje loše'. 

- Ne želim da me se takvu ljudi sjećaju - kazala je plesačica te otkrila da se njezina osobnost razlikuje od 'lika' kojeg je stvorila za pozornicu. 

- Na pozornici imam savršeno osvjetljenje, cirkone, perje i tonu šminke po cijelom tijelu. Prava ja se ne bi skinula gola golcata pred ljudima - kazala je Dita, pravim imenom Heather Sweet. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • felipe 03.12.2015.

    S kojim parama da te zovem na večeru??

  • Iskrena mala 03.12.2015.

    Ti si vrlo hrabra jer ja u životu nebi mogla biti sa nekim kao što je MM prvo jer strašno izgleda a drugo jer je čudak svoje vrste.

  • hairyabs 02.12.2015.

    dobra umjetna sisa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare