To je to što me zanima!

Divković kritizirali zbog nosa: 'On mi je omogućio da osjetim maliciozne umove poput nje...'

Ingrid je u objavi napisala kako se ne može zamisliti s malim prćastim nosićem u koji "jedva da uđe malo svježeg zraka", a sjetila se i poznate Julie Roberts
Vidi originalni članak

Spisateljica Ingrid Divković u novoj objavi na Instagram profilu osvrnula se na kritiku jedne pratiteljice, a koja se odnosi na njezin izgled. U podužem tekstu opisala je što misli o tome te kako se osjećala kada je vidjela komentar. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nedavno sam pročitala leteći komentar jedne fine dame kako baš i nisam neka pi*ka i da kad god me vidi pita se što muškarci vide u meni, kad sve što ona vidi jest citiram dalje, moj ružni nos koji para oblake i da bi mi bilo najbolje operirati tu moju ružnu nosinu - započela je Ingrid pa nastavila:

- Taj sam komentar iskrena da budem pročitala nekoliko puta. Prvo, dojmio me se gospođin vokabular, drugo, dojmila me se strast kojom je komentar napisan i treće, i meni najbitnije, dojmio me se osjećaj koji je taj komentar izazvao u meni. Jesam li bila tužna, ljuta ili nešto treće?

- Iskreno, bijah oboje, ali najviše od svega bijah sretna jer sam taj tren spoznala snagu *ebenog njuha kojeg upravo zahvaljujući svom unutarnjem, ali i očito vanjskom nosu razvih kroz sve ove godine javnog života, života koji je kao po nekom napisanom pravilu serviran svima (jer tako izgleda), a koji je zapravo apriori serviran meni, prije nego svima ostalima. Upravo mi je taj moj nos omogućio da prije mnogih drugih nanjušim sve te male, opasne, maliciozne umove (poput nje)... da ih nanjušim i produžim - objasnila je.

POJADAO SE JAVNO Luka iz 'Braka na prvu' o bivšoj curi Ingrid: 'Zamjeram joj što se s njim fotka isto kao i sa mnom'

Ingrid je u objavi napisala kako se ne može zamisliti s malim prćastim nosićem u koji "jedva da uđe malo svježeg zraka, a kamoli more svakojakih životnih mirisa koji su jednom piscu prijeko potrebni". Sjetila se i poznate Julie Roberts kojoj je "nos i zarazni  osmijeh" zaštitni znak. 

- Bože, hvala ti na genetici i nesvakidašnjem daru, ja evo već danima boravim i dišem u Osijeku, a zahvaljujući svojoj nesavršenoj nosini kad god to poželim, udišem more ... Jer, MORE mi se. Ugodan vikend svima. I ne zaboravimo biti oprezni s nosićima. Kako svojim, tako i tuđim - zaključila je spisateljica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • vihorst 08.11.2021.

    Dali je ovo prijateljica od Elle ? I ova iskače iz paštete..

  • bree77 08.11.2021.

    Danas žena ne smije bit prirodna.... pa ne pristaju svima mali nosići niti je to nužno lijepo, uvijek se gleda odnos brade i čela,šta se mene tiče ovo je žena na mjestu

  • rocky55555 08.11.2021.

    Peca komplimente. Prozirno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare