To je to što me zanima!

Divovi velikih ekrana: Oni su najviši glumci u Hollywoodu

Na listi su se našli oni koji prelaze dva metra, a nekima fali svega tri ili četiri centimetra da bi dosegnuli tu brojku. Ne podnose svi dobro što odudaraju od drugih
Vidi originalni članak

Vince Vaughn

Karijera Vincea Vaughna (47) nije bila zakinuta zbog njegovih 196 centimetara visine, ali ga je bilo smiješno vidjeti pored glumice Reese Witherspoon, koja je visoka samo 156 centimetara, u filmu 'Četiri Božića'

Liam Neeson

Glumac je jednom prilikom istaknuo kako ne bio volio da njegovi sinovi krenu njegovim stopama. 

- Odeš na audiciju i kažu ti da si previsok ili da im se ne sviđa tvoj nos. Odbiju te jer nisi školovan, zbog ovog ili onog, i to je zbilja teško - rekao je Liam Neeson (65). 

Glumac je visok 193 centimetra.

Peter Mayhew

Ulogu Chewbacce, divovskog suputnika Hana Sola u filmu 'Ratovi zvijezda', Peter Mayhew (73) dobio je nakon što se u jednom intervjuu požalio na svoja velika stopala. Na audiciji mu je bilo dovoljno ustati i pozdraviti redatelja Georgea Lucasa kako bi dobio posao. Britanski glumac visok je 218 centimetara.

Robert Maillet 

Kanadski glumac proslavio se nakon što se pojavio u ratnom spektaklu '300'. Robert Maillet (47) glumio je i u filmovima 'Mali genijalac', 'Brick Mansions', 'Bitka za Pacifik' i 'Veliki prasak'. Robert je visok 213 centimetara. 

Brad Garrett 

Američki glumac i komičar najpoznatiji je po ulozi Roberta Baronea, brata Raya Baronea, u seriji 'Svi vole Raymonda'. Sa samo 23 godine Brad Garrett (57) pojavio se u 'The Tonight Showu' kod Johnnyja Carsona.

Brad je visok 204 centimetra.

James Cromwell 

Cromwell (77) je najviši glumac ikad nominiran za Oscara. To mu je priznanje dodijeljeno za ulogu u filmu 'Praščić Babe'. James je visok točno 201 centimetar. 

Dwayne Johnson

Holivudski glumac, poznat pod nadimkom 'The Rock', visok je 196 centimetara. Bivši 'kečer' prvu ulogu imao je u filmu 'Kralj škorpiona'. 

Tim Robins

Robins je najviši glumac koji je osvojio Oscara. Nagrađen je 2003. godine za sporednu ulogu u filmu 'Mistična rijeka'. Tim Robins (56) visok je 196 centimetara.

Dolph Lundgren

Švedski glumac pripada generaciji glumaca koji su najčešće utjelovili akcijske junake kao što su Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Chuck Norris, Jean - Claude Van Damme, Steven Seagal i Bruce Willis. Dolph Lundgren (59) visok je 196 centimetara.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Tigar 74 18.08.2017.

    Sve su to dobri glumci, svaki na svoj način. Visina kod glumca, po mom mišljenju, ne znači puno. Bitnija je glumčeva osobnost, karizma, ako ju posjeduje.

  • Demetra 18.08.2017.

    Nisu oni toliko visoki (190 cm je sasvim normalna visina za muškarca), nego ima masa kepeca. Npr. Tom Cruise, Dustin Hoffman, Al Pacino itd.

  • plik 18.08.2017.

    Deni deVito 194 cm.. :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare