To je to što me zanima!

'Dizajner me drogirao pa legao na mene, bila sam djevica...'

Bivša manekenka je, poput mnogih drugih žena iz zabavne industrije, progovorila o zlostavljanju kojeg je pretrpjela. U jutarnjoj emisiji, supruga glazbenika se rasplakala prisjećajući se detalja
Vidi originalni članak

Penny Lancaster (46) u jutarnjoj emisiji otkrila je da ju  je jedan slavni modni dizajner silovao. Bilo je to na početku njene manekenske karijere. On ju je vodio na reviju na kojoj su bila najveća imena modne industrije. 

- Prije nego smo stigli, rekao je da mora skočiti po nešto što je zaboravio u svojoj kući. Išla sam s njim, nudio mi je piće. Sljedeće čega se sjećam bilo je da sam ležala na trbuhu na krevetu, a on je bio na meni. Vidjelo se da uživa, ali ja  - priča supruga Roda Stewarta u suzama. 

Dok ju je voditeljica Nadia Sawalha tješila, Penny je rekla da joj je dizajner nešto ubacio u piće. Do tog trenutka, dodaje, bila je djevica. 

- Nisam mogla reći nikome, jer sam znala da će me pitati što sam, dovraga, radila u njegovoj kući. Znam da sam bila naivna i vjerovala sam mu. Bilo me strah nekome to sve ispričati - kazala je bivša manekenka. 

Penny i Rod nedavno su proslavili desetu godišnjicu braka te su i obnovili bračne zavijete. Par ima sinova Aidena Patricka (6) i Alastaira Wallacea (11).

Idi na 24sata

Komentari 39

  • maxich 22.10.2017.

    Upravo zbog ovakvih negativnih komentara koji ne osuđuju silovatelja već žrtvu, žrtve godinama šute i skrivaju svoju bol. Nije to 5 min slave, te žene koje to iznose već ionako imaju sve. Što one time dobivaju? Novac? Pa već ga imaju. Ugled i slavu? I to već imaju. Prije se to nije iznosilo, skrivalo se, osuđivalo se žrtvu. A nažalost je i danas tako!

  • leon101 20.10.2017.

    Sad su sve silovane. Jadne vi

  • Rudica 20.10.2017.

    Hoće li doći u ZG na koncert??? Sad kad se dečki počnu javljati!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare