To je to što me zanima!

Dizajner otkrio kako će izgledati haljina u kojoj će se udati Hana Huljić: 'Nema čipke ni šljokica'

Splitski dizajner Jurica Pirić otkrio je da će Hanina vjenčanica biti sasvim jednostavna, u duhu njezine osobnosti. Neće biti šljokica, čipke, a ni seksepila. Biti će jednostavnog kroja i čistih linija
Vidi originalni članak

Splitski dizajner Jurica Pirić sašio je vjenčanicu u kojoj će se Hana Huljić (31) udati za Petra Grašu (45). A kako će izgledati te kako se snašao u kreiranju otkrio je za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pirić već 20 godina radi kao dizajner i nikada dosada nije doživio ovoliki interes za jednom kreacijom. Svi ga po cijele dane zovu i pitaju kakva će biti Hanina vjenčanica.

- Dvadeset godina radim ovaj posao i nikada nisam doživio ovako nešto, ovakav interes, po cijeli dan me zovu i pitaju kakva će biti Hanina haljina - ispričao je za Slobodnu Dalmaciju.

Mnogi su mislili kako će Hanina vjenčanica odisati seksepilom, no biti će sasvim jednostavna, baš u duhu njezine osobnosti.

- Haljina će biti baš onakva kakva je i Hana, baš u duhu njezine osobnosti, neće biti ni šljokica ni čipke ni seksepila... Bit će to jedna jednostavna haljina, nježno romantična, čistih linija i jednostavnog kroja. Bit će bijela od prozračnog materijala", ispričao je Jurica i dodao kako styling još nisu definirali, već će to napraviti ovih dana - otkrio je dizajner.

UZ HANU PRIJATELJICA DOMENICA Grašin vjenčani kum bit će Dino Rađa, bivšem košarkašu Petar je bio 'svjedok' prije 21 godinu

Podsjetimo, vjenčanje godine biti će 19. veljače u crkvi svetog Frane u Splitu. Biti će u krugu najbliže obitelji, odnosno roditelja Tončija i Vjekoslave Huljić, Zorana i Snježane Grašo, Haninog brata Ivana, Petrove sestre Buge te Vjekoslavine mame i njezine dvije sestre te njihovih obitelji. Trebala bi prisustvovati i neka poznata imena poput Dine Rađe koji će, čini se, biti kum pjevaču, dok će Hanina kuma, kao što smo i ranije pisali, biti će Domenica Žuvela.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • direktor_11 07.02.2022.

    Tko je ona

  • 07.02.2022.

    Majo spavaš li mirno, uskoro stiže najnovija atrakcija za fanove i tema za besposlene novinare - ime carske prinove.....

  • 07.02.2022.

    Dad se no njima više piše nego se pisalo o cijeloj njegovoj karijeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare