To je to što me zanima!

DJ David Guetta ne skida ruke sa svoje 24 godina mlađe cure

Krajem prošle godine njihovi fanovi na društvenim mrežama čestitali su im na zarukama jer su na Jessicinoj ruci vidjeli dijamantni prsten. Par tu infomaciju nije potvrdio
Vidi originalni članak

DJ David Guetta (51) ne odvaja se od djevojke, manekenke Jessice Ledon (27). U vezi su već četiri godine, a ako je suditi po njihovim društvenim mrežama, ludo su zaljubljeni jedno u drugo i ne prestaju objavljivati zajedničke fotografije. Par se prvi put pojavio u javnosti 2015. na svečanoj večeri održanoj u čast kubanskog predsjednika Raula Castra (87) u Elizejskoj palači.

Par trenutačno uživa u Miamiju, a na najnovijim fotografijama ne odvajaju se jedno od drugog. U crnom kupaćem kostimu pokazala je zategnutu stražnjicu. David je na Floridi kupio raskošan stan s pogledom na plažu vrijedan 61 milijun kuna. Dio godine provodi u njemu, a većinom ga iznajmljuje. 

Krajem prošle godine njihovi fanovi na društvenim mrežama čestitali su im na zarukama jer su na Jessicinoj ruci vidjeli dijamantni prsten. Par tu infomaciju nije potvrdio.

MLAĐA JE 27 GODINA David Guetta našao sebi sličnu: Djevojka i on pokazali 'pločice'

David je s Cathy bio u braku 22 godine, a razveli su se dvije godine nakon što su obnovili bračne zavjete na Ibizi. Zajedno imaju sina Tima (13) i kćer Angie (9).

NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Muškarci tijekom seksa često misle o ovome, ali to skrivaju

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Link1 02.04.2019.

    Nebi ni ja skidal ruke sa takve guzice!

  • Dak1959 02.04.2019.

    Nije on ni lud !

  • Milokliz 02.04.2019.

    Ne bi ni ja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare