To je to što me zanima!

DJ Tiësto (51) čeka bebu s 23 godine mlađom: Stiže curica

Par se upoznao u restoranu u New Yorku 2015., a zaručili su se u studenom 2018. Godinu dana nakon, par se vjenčao u pustinji u Uti. Sada se vesele zajedničkom djetetu
Vidi originalni članak

Glazbenik Tijs Michiel Verwest (51), poznatiji kao Tiësto, ovih dana ima razloga za slavlje. Kako pišu strani mediji, dj čeka dijete sa svojom 23 godine mlađom suprugom i manekenkom Annikom Backes.

Potvrdili su kako čekaju djevojčicu. Iako je prešao pedesetu, Tiësto i dalje nastupa diljem svijeta, a sada i iz svoje rezidencije. No, ovaj svjetski glazbenik uskoro će uživati u obiteljskoj idili. 

Sretnu vijest glazbenik je potvrdio i na društvenim mrežama, gdje je objavio fotografiju kako gleda ultrazvuk. No, gledao ga je preko videopoziva pa je napisao:

- U ovim vremenima ovako mogu prvi put vidjeti svoju kćer.

Nizozemski glazbenik i manekenka oženili su se u rujnu prošle godine u pustinji u Uti. Sretnim vijestima par se pohvalio na društvenim mrežama objavivši niz fotografija na kojima se ljube i smiju pored ružičastih i bijelih ruža.

- Ljubav mog života - napisao je Tiësto.

Prema pisanju Voguea, na zabavi je bilo 80 gostiju koji su slavili u Amangiriju, odmaralištu s pet zvjezdica. Par se upoznao u restoranu u New Yorku 2015., a zaručili su se u studenom 2018. Kako je ispričala Annika, družili su se iduća dva mjeseca, a dan prije nego što je počeo glazbeni festival Coachella, odlučili su da će biti zajedno. 

ROMANTIKA NA PIJESKU Party-vjenčanje u pustinji: DJ Tiësto oženio 29 godina mlađu

Idi na 24sata

Komentari 3

  • malenazd9 14.05.2020.

    Zanimljivo,za ovog niko nije napisao da je djedica... :))

  • Brick 13.05.2020.

    Ako je on tijesto, dijete će mu se zvati biskvit? :D

  • vedii888 13.05.2020.

    izgleda puno mlađe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare