To je to što me zanima!

DJ Tiesto svirkom u Zrću otvorio Papaya MotoMusic

Slavni nizozemski DJ Tiesto otvorio je sezonu partijanja u prepunom klubu Papaya na plaži Zrće. Provod je potrajao do sitnih jutarnjih sati
Vidi originalni članak

MotoMusic Festival ove je godine u klubu Papaya na Zrću privukao brojne obožavatelje klupske glazbe koje je oduševio nastup nizozemskog DJ Tiesta. Kao prava zvijezda, Nizozemac je u Zadar stigao privatnim avionom nakon čega je u pratnji četiri Hummera stigao u Papayu. Njegov odlični nastup "raspametio" je prisutne među kojima su bile i poznate ličnosti sa domaće scene poput Maje Šuput, Jelene Orešković, Renea Bitorajca, grupe Connect i nekoliko farmera, poput Stipe Drviša, Stefany Hohnjec, Alena Macinića, Hane Hadžiavdagić i Deena. Za nastup nizozemske zvijezde morali su potpuno preurediti postojeći stage, a tijekom svirke su obožavatelji uživali u svjetlosnim i zvučnim efektima koji su sve ostavili bez daha. Dobro raspoloženi DJ Tiesto obećao je povratak u Papayu i slijedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • =DJ= 18.07.2008.

    Tiësto je kralj!!!

  • maLLa 17.07.2008.

    moram priznat da bi dala sve da sam mogla biti tamo ali nije mi zao jer vidim da je sve bilo krcato ljudima, tako da ne bih mogla uzivat u svirci, i da je bilo krcato zagrebačkim posvudušama itd. naravno i svim vrstama opijata heh... uglavnom bas me zanimaju reakcije i komentari kako je bilo.. Dj Tiesto je inače jako jako dobar DJ (po mom misljenju) iako sam se naslusala svakakvih manje poznatih koji su jednako dobri. i bas me zanima jel zrce kupleraj ove godine kao dosada..

Komentiraj...
Vidi sve komentare