To je to što me zanima!

Djeca Harryja i Meghan Markle će koristiti prezime Sussex?

Iako je, tehnički, Mountbatten-Windsor službeno prezime kraljevske obitelji, članovi ga rijetko koriste. Tako su, primjerice, dok su išli u školu, prinčevi bili upisani kao William i Harry Wales
Vidi originalni članak

Iako su ostali bez kraljevskih titula, princ Harry (35) Meghan Markle (38) i dalje će biti vojvode od Sussexa. S obzirom na to da su odlučiti imati samostalan život, lišen kraljevskih dužnosti, jedno od brojnih pitanja je i kako će se u budućnosti prezivati njihova djeca, uključujući i malenog Archieja.

Iako je, tehnički, Mountbatten-Windsor službeno prezime kraljevske obitelji, članovi ga rijetko koriste. Tako su, primjerice, dok su išli u školu, prinčevi bili upisani kao William i Harry Wales, a isto je bilo i kada su bili u vojsci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zato što je njihov otac, princ Charles, zapravo princ od Walesa, stoga njemu u čast djeca su dobila prezime.

NOVI ŠOK NA DVORU Meghan i Harry ostali su bez svojih titula, a gube i novac...

Isto je bilo i kada je maleni George krenuo u školu. Već tada znalo se kako mu se nitko neće obraćati s njegovo kraljevsko visočanstvo, već će se koristiti očeva titula vojvode od Cambridgea. Tako u školskim knjigama i imenicima sada stoji George Cambridge.

Otkako su Harry i Meghan postali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, nije teško za pretpostaviti kako će njihova djeca za prezime dobiti upravo Sussex.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Inteligencija 19.01.2020.

    Tako to bude kada njonjo ozeni zvjer

  • 19.01.2020.

    Pitanje je samo cija ce djeca bit posto je "megan" dobila ponudu da postane porno zvijezda

  • 19.01.2020.

    jadniče , što ti ga je zadala

Komentiraj...
Vidi sve komentare