To je to što me zanima!

Djed šarmer: Aljoša Asanović unuku Zorku ne ispušta na rivi

Djed Aljoša unučici Zorki (3) kupio je slatkiš kojim se kći Anamarije Asanović zadovoljno častila šetajući rivom. Modna dizajnerica djevojčicu Zorku dobila je u vezi s Marinom Siriščevićem s kojim se razišla...
Vidi originalni članak

Brončani nogometni reprezentativac Aljoša Asanović (53) u šetnju splitskom rivom zaputio se standardno modno usklađen i sređen od glave do pete. Prosijedu i trendovski ošišanu kosu zalizao je u stranu, 'isfurao' trodnevnu bradu u stilu Georgea Clooneyja te odjenuo casual odjevne komade.

Stoga je nogometni trener svojim vikend izdanjem plijenio pozornost na splitskoj špici te izazvao uzdahe među nježnijim spolom. Šarmantni Asanović nije se obazirao ni na što osim mlade dame koju je ponosno držao za ruku.

Djed Aljoša unučici Zorki (3) kupio je slatkiš kojim se kći Anamarije Asanović (30) zadovoljno častila šetajući rivom.

Modna dizajnerica djevojčicu Zorku dobila je u vezi s Marinom Siriščevićem s kojim se nedugo nakon rođenja djevojčice razišla. 

- Još uvijek nisam pronašla vrijeme za novu ljubav, ali tko zna, kada dođe ljeto svi će biti manje živčani, možda se onda i netko pojavi - rekla je kći Asanovića koja je oca zarazila modom još dok je studirala dizajn.

KRAH VEZE Anamarija Asanović prekinula s dečkom: Odselio je iz stana

Kasnije ju je otac podržavao u dizajnerskoj karijeri, a Anamarija je legendarnog Vatrenog 'zarazila' modnim stilom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mrTrobec 13.04.2019.

    Ima glavu na mamu,šteta

  • arwenn 13.04.2019.

    Bas mi bude bed kad ono osobe od 40 god na dalje pa eto i Aljosa sa 53 zovu djed i baka ! Mislim to je ok ali vremena su se promjenila ! Bake i djedovi vise nisu starci :)

  • 13.04.2019.

    Anamarija je sigurno imala praprabaku koju je jako voljela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare