To je to što me zanima!

'Djetinjstvo mi je izgledalo kao da sam ušetao u Disneyland...'

Otkrio je i kako nije uvijek lako biti sin slavnih roditelja, a koliko njegova uloga ima nedostataka toliko ima i prednosti. Majku i oca, bez obzira na određeni teret koji je s njima došao, nikada ne bi mijenjao
Vidi originalni članak

Sin pjevačice Lepe Brene (58), Stefan Živojinović (26) prije tri mjeseca izbacio je pjesmu 'Zlo moje nevino' koja je u rekordnom roku prešla više od milijun pregleda.

PJEVAČICA SE POHVALILA Lepa Brena je 'progledala' u Zagrebu: Laserom operirala oči

Za vjerne obožavatelje sprema novi hit 'Od večeri do jutra' na kojoj je sa svojim timom radio više od godinu dana. 

- Volim pjevati različite žanrove, ali trenutno se najviše vidim u popu i folku. Kao malog mama me je često znala voditi na svoje koncerte i bio sam fasciniran lakoćom kojom osvaja publiku i s koliko ljubavi radi taj posao. Dala mi je mnoge savjete, no trudim se što manje slušati bilo koga i napraviti onako kako sam osjećam da treba biti - rekao je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju. 

Otkrio je i kako nije uvijek lako biti sin slavnih roditelja, a koliko njegova uloga ima nedostataka toliko ima i prednosti. Majku i oca, bez obzira na određeni teret koji je s njima došao, nikada ne bi mijenjao. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svakako da je to nosilo određeni teret, no sada sam se već navikao na to. Zahvalan sam što su mi baš Brena i Boba roditelji. Djetinjstvo mi je izgledalo kao da sam ušetao u Disneyland. Braći i meni nikad ništa nije nedostajalo, uvijek smo išli na neka lijepa putovanja, oni nam ništa nisu branili, ali smo sve te povlastice itekako morali opravdati svojim ponašanjem - dodao je Stefan. 

Mladi pjevač prošle godine napustio je obiteljsku oazu i kupio svoj stan u Beogradu. Za Slobodnu Dalmaciju, otkrio je kako je prvi stan kupio na kredit. 

-  Dugo smo ga renovirali, tako da sam se tek nedavno uselio. Odgovara mi biti sam, a ponekad znam pozvati prijatelje pa zajedno kuhamo i slušamo glazbu. Nekoliko sam godina također živio sam u Miamiju i znao sam što me čeka kad se preselim od roditelja - zaključio je Živojinović. 

NE TREBA IM VJEROVATI: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, iako će vas na prvu prevariti

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Linz 05.04.2019.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas poplave, terorista, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike .........................................................Amen !!!

  • mily 05.04.2019.

    eeej mali, mama se skine i osvaja publiku, a što ćeš ti?:)) A što se tiče izjave da ne bi mijenjao roditelje, vjeruj mi, ni ja nikada ne bi mijenjala moje roditelje, sa nikim i sa ničim!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare