To je to što me zanima!

Djevojčice vrište: Slavonski Harry Styles već ima fanove

Mladog Šimuna obožavaju jer izgleda kao britanski pjevač, Paula se ugledala na mlađu sestru koja je bila lanjska finalistica, a Magdalena je čudo od djeteta i jedina s instrumentom na bini
Vidi originalni članak

Šimunu Hećimoviću (15), natjecatelju 'Zvjezdica', omiljeni je bend One Direction, a frizurom i stylingom neodoljivo podsjeća na pjevača Harryja Stylesa (22) s početka karijere.

- U školi jedva čekaju da ga vide na televiziji. Društvo ga je i nagovorilo da se prijavi, a kako ima iskustva s javnim nastupima, odlučio je probati - rekao je Šimunov tata Darko. Šimun, učenik 1. razreda Elektrotehničke i prometne škole, bio je i član Dječjeg zbora Zumbići te pet godina svira gitaru. Talent je naslijedio od majke koja je nekoć pjevala, a i stariji brat Ivan ima sluha.

- On će ispred našeg televizora okupiti navijačku ekipu kad Šimun bude nastupao. U početku ga je malo zafrkavao, no sad je ponosan - govori tata.

Dodaje da je mlađi sin, osim glazbe, veliki ljubitelj sporta. Nedavno je upisao i boks.
- Isprva sam bio skeptičan prema tome. No nakon razgovora s trenerom i odrađenih sati vidio sam da je to dobar potez. Tko zna, možda dobijemo novoga Mavrovića - šali se tata Darko. Uz Šimuna, u drugoj sezoni 'Zvjezdica' publika će imati priliku vidjeti i svestranu Magdalenu Rogić (11) iz Zagreba.


Osim glazbene, ide i u baletnu školu, a jedina je na natjecanje došla s instrumentom, i to s violinom. Malena pjevačica je prije dvije godine kao članica Dječjeg zbora Kikići i Genijalci predstavljala Hrvatsku na međunarodnom festivalu Zvezdički, održanom u Makedoniji. Magdalena je oduševila međunarodni žiri svojom izvedbom pjesme 'Violina me zove', čija je autorica njezina majka Maja. Osvojila je Grand Prix i postala pobjednica festivala. Osim što pleše i pjeva, Magdalena glumi, kreira odjeću, piše pjesme, komponira, crta, ali i uči svojeg psa pjevati. Sebe opisuje kao svestranu, nježnu i pažljivu, dok školski kolege za nju kažu da je dobra prijateljica s premalo vremena. Pred žiri glazbenog showa ove godine došla je i Paula Bonić (13), starija sestra lanjske finalistice Gabriele (12).


- Znala sam da si Gabrielina sestra i mislim si, što ako nije dobra kao ona, kako ćemo joj to reći. No nemamo taj problem jer si fenomenalna - rekla joj je Vanna.


Paulu je sestra nagovorila da se prijavi u novu sezonu.
- Stalno me je ohrabrivala. Govorila mi je kako je ekipa super i kako su se dobro zabavljali. Prošle godine me je bilo malo strah, pa je ona probila led – govori Paula. Splićanka se četiri godine bavi pjevanjem, a ona i sestra su redovite gošće na raznim međunarodnim festivalima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Judita👥 27.02.2016.

    i ne samo djevojčice :))

  • prosvijetljena1 27.02.2016.

    Zašto postoje ta natjecanja zašto , zašto??? Zašto roditelji vode tu svoju djecu na javnu prosudbu..zašto , zašto??:(( Joooj kako je meni to tužno i okrutno. Sve bit to svela da festival zvonke radosti, svima dala poklone i aplauze, jer koliko im se to malo srce stisne od treme i iščekivanja da mene boli. Ne ovim maleckima, ali ovi od 13-14 godina.Njih mi je žao.

  • prosvijetljena1 27.02.2016.

    Treba pohvaliti i Klaudiju Hil, grdo je kad tako ostaneš sam na sceni. Klaudija, bila si odlična:)) i nastavi pjevati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare