Obavijesti

Show

Komentari 12

Djevojčice vrište: Slavonski Harry Styles već ima fanove

Djevojčice vrište: Slavonski Harry Styles već ima fanove
1

Mladog Šimuna obožavaju jer izgleda kao britanski pjevač, Paula se ugledala na mlađu sestru koja je bila lanjska finalistica, a Magdalena je čudo od djeteta i jedina s instrumentom na bini

VIDEO

Šimunu Hećimoviću (15), natjecatelju 'Zvjezdica', omiljeni je bend One Direction, a frizurom i stylingom neodoljivo podsjeća na pjevača Harryja Stylesa (22) s početka karijere.

- U školi jedva čekaju da ga vide na televiziji. Društvo ga je i nagovorilo da se prijavi, a kako ima iskustva s javnim nastupima, odlučio je probati - rekao je Šimunov tata Darko. Šimun, učenik 1. razreda Elektrotehničke i prometne škole, bio je i član Dječjeg zbora Zumbići te pet godina svira gitaru. Talent je naslijedio od majke koja je nekoć pjevala, a i stariji brat Ivan ima sluha.

- On će ispred našeg televizora okupiti navijačku ekipu kad Šimun bude nastupao. U početku ga je malo zafrkavao, no sad je ponosan - govori tata.

Dodaje da je mlađi sin, osim glazbe, veliki ljubitelj sporta. Nedavno je upisao i boks.
- Isprva sam bio skeptičan prema tome. No nakon razgovora s trenerom i odrađenih sati vidio sam da je to dobar potez. Tko zna, možda dobijemo novoga Mavrovića - šali se tata Darko. Uz Šimuna, u drugoj sezoni 'Zvjezdica' publika će imati priliku vidjeti i svestranu Magdalenu Rogić (11) iz Zagreba.


Osim glazbene, ide i u baletnu školu, a jedina je na natjecanje došla s instrumentom, i to s violinom. Malena pjevačica je prije dvije godine kao članica Dječjeg zbora Kikići i Genijalci predstavljala Hrvatsku na međunarodnom festivalu Zvezdički, održanom u Makedoniji. Magdalena je oduševila međunarodni žiri svojom izvedbom pjesme 'Violina me zove', čija je autorica njezina majka Maja. Osvojila je Grand Prix i postala pobjednica festivala. Osim što pleše i pjeva, Magdalena glumi, kreira odjeću, piše pjesme, komponira, crta, ali i uči svojeg psa pjevati. Sebe opisuje kao svestranu, nježnu i pažljivu, dok školski kolege za nju kažu da je dobra prijateljica s premalo vremena. Pred žiri glazbenog showa ove godine došla je i Paula Bonić (13), starija sestra lanjske finalistice Gabriele (12).


- Znala sam da si Gabrielina sestra i mislim si, što ako nije dobra kao ona, kako ćemo joj to reći. No nemamo taj problem jer si fenomenalna - rekla joj je Vanna.


Paulu je sestra nagovorila da se prijavi u novu sezonu.
- Stalno me je ohrabrivala. Govorila mi je kako je ekipa super i kako su se dobro zabavljali. Prošle godine me je bilo malo strah, pa je ona probila led – govori Paula. Splićanka se četiri godine bavi pjevanjem, a ona i sestra su redovite gošće na raznim međunarodnim festivalima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album