To je to što me zanima!

Djevojka Keanua Reevesa o vezi s glumcem: 'Lijepo je zaljubiti se u odrasloj dobi. Karijere su tu...'

Osjećam se vrlo samouvjereno u svojoj vezi, osjećam se samouvjereno na crvenom tepihu i u dvoje i sama, poručila je
Vidi originalni članak

Partnerica omiljenog glumica Keanua Reevesa (59), Alexandra Grant (50) ne govori često o njihovoj vezi. Međutim, sada je iznenadila okupljene na dodjeli nagrada Beverly Arts Icon u Los Angelesu kada je odgovorila na pitanje novinara. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobra stvar kod zaljubljivanja u odrasloj dobi je u tome što izgradite vlastitu karijeru prije no što veza počne. Tako je kod mene bilo - rekla je za People

Također su je pitali kako je biti na crvenom tepihu bez Keanua. 

- Osjećam se vrlo samouvjereno u svojoj vezi, osjećam se samouvjereno na crvenom tepihu i u dvoje i sama - poručila je. 

KEANU REEVES SLAVI 59. ROĐENDAN Život su mu obilježile tragedije, a sad je omiljeni u Hollywoodu: 'Novac mi baš ništa ne znači'

Alexandra je inače uspješna umjetnica, a ona i glumac upoznali su se kada su zajedno radili na slikovnici za odrasle 'Ode to happiness'. Ona je bila zadužena za ilustracije, on za tekst, a nakon nekog je vremena njihovo prijateljstvo preraslo u romansu. 

Slavni par podignuo je prašinu kada su se zadnji put zajedno prošetali crvenim tepihom i strastveno poljubili. Kako Alexandra ponosno nosi sijedu kosu, zlobnici na internetu govorili su da izgleda kao da mu je baka. Ipak, većina je hvalila Keanua jer je odabrao ženu svojih godina, za razliku od njegovih kolega koji nerijetko biraju znatno mlađe djevojke. 

POGLEDAJTE ŠTO JE ZA NIVES IVANKOVIĆ NAJGORI TREND:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zutizgzg 26.09.2023.

    lijepo je naci pravu osobu u bilo kojoj dobi

Komentiraj...
Vidi sve komentare