Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
66 komentara

Keanu Reeves otkrio djevojku prvi put u 35 godina karijere...

Keanu se svidjelo to kako Alexandra Grant komunicira s piscima da bi onda pronašla temelj za slikanje i video. Točnije, privukao ga je način na koji je s lakoćom upoznavala umjetnikovu dušu

Foto: PIXSELL/Instagram
66 komentara

Filmski glumac Keanu Reeves (55) nije imao ozbiljnu vezu već desetljećima i nije pokazivao da ga neka žena privlači toliko da s njom prošeće crvenim tepihom u 35 godina karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

To se ovog vikenda promijenilo jer je poznati glumac došao sa svojom djevojkom držeći je za ruke. Radi se o poslovnoj suradnici Alexandri Grant (46), a pojavili su se u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu. Da nemaju ništa skrivati dokazali su i veselo pozirajući fotoreporterima neodvajajući se jedno od drugog.

2019 LACMA Art + Film Gala | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL

Keanu je izgledao ponosno što je s njim osoba koja je 'zarobila' njegovo srce. Glumac je za ovu prigodu izabrao crno odijelo, prsluk, košulju i kravatu, a da ne bi sve bilo monotono, obuo je smeđe 'radničke' čizme. Njegova partnerica bila je u elegantnoj tamnoplavoj haljini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#shadows signing event in Paris, November 2017 . Precious experience for the audience #Alexandragrant #keanureeves

A post shared by Alexandra Grant Artist Fanpage (@alexandragrantartist_fanpage) on

Par je skupa surađivao na Reevesovim knjigama 'Oda sreći' iz 2011. i 'Sjena' koju je objavio 2015. godine. Umjetnica Alexandra mu je pomogla s vizualima knjige, a on je pisao poeziju.

UVIJEK POZITIVAN Unatoč boli vidi ljepotu: Citati Keanua Reevesa za bolji život

Keanu se svidjelo to kako Grant komunicira s piscima da bi onda pronašla temelj za slikanje i video. Točnije, privukao ga je način na koji je s lakoćom upoznavala umjetnikovu dušu. 

Foto: Twitter/Screenshot2

Već se nekoliko tjedana šuška kako je odnos između Keana i Alexandre postao ozbiljan. Izgledali su sretno i sredinom listopada kad su se držali ruku pod ruku napuštajući sushi restoran u Los Angelesu, a o bliskosti su počele špekulacije i jer je Grant naslonila glavu na njegovo rame. Ovo je svakako začudilo njegove brojne fanove jer zvijezda krije svoj privatni život. 

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

 

Naši partneri pišu
Message