To je to što me zanima!

'Djevojka s vodom' dobila novi posao: Reklamira pseću hranu

Mlada Kanađanka dobila je i ulogu u sapunici 'The Bold And The Beautiful' s čijom se glumačkom postavom fotografirala, a fotografiju odmah objavila na društvenim mrežama...
Vidi originalni članak

Hostesi s vodom sa Zlatnih globusa nametljivost se isplatila jer je zahvaljujući tome sad dobila novi posao. Kanadska manekenka Kelleth Cuthbert (31) ukrala je svu pažnju na 76. dodjeli kipića na Beverly Hillsu i tako postala glavni hit na društvenim mrežama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, bila je prisutna na fotografijama gotovo svih holivudskih zvijezda koje su stigle na ceremoniju, pa nije dugo trebalo da je mnogi optuže za namjernu samopromociju. Među njima je bila i američka glumica Jamie Lee Curtis (60).

- Očito je da ovaj kut fotografije pokazuje kako sam se odmaknula. Namjerno sam to napravila kako bih izbjegla očigledne promocije jer ja nikome ne mislim raditi reklamu. Sponzori događaja moraju tražiti dozvole od ljudi prije nego što se pokušaju fotografirati s njima - rekla je glumica koja je očigledno pokušala izbjeći djevojku s vodom.

Kelleth je nakon dodjele dobila više od sto tisuća novih obožavatelja na Instagramu, ali i mnogo unosnih poslovnih ponuda, baš kao što su to mnogi i pretpostavljali. Nedavno je snimila reklamu za jedan brend pseće hrane, a novim angažmanom pohvalila se pratiteljima na Instagramu.

Osim toga, Kanađanka je dobila i ulogu u sapunici 'The Bold And The Beautiful' s čijom se glumačkom postavom fotografirala, a fotografiju objavila na društvenim mrežama.

Još se uvijek točno ne zna koja joj je uloga pripala te hoće li se pojaviti u više epizoda ili samo jednoj. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Stifler2 23.01.2019.

    Ovo je opasno uskoro ce velike korporacije memese kontrolirat

  • x00x 23.01.2019.

    pazte sto kazem... nece dugo proci kad evo naslovam..ovaj me silovo, onaj me silovo...

  • Blokirani Batina 22.01.2019.

    Zna se zasto je dobila posao i zna se kako ce se oduziti i zna se da ce se za 20 god "sjetit" da je "napastvovana". Sve se zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare