Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

'Djevojka s vodom' dobila novi posao: Reklamira pseću hranu

Mlada Kanađanka dobila je i ulogu u sapunici 'The Bold And The Beautiful' s čijom se glumačkom postavom fotografirala, a fotografiju odmah objavila na društvenim mrežama...

10 komentara

Hostesi s vodom sa Zlatnih globusa nametljivost se isplatila jer je zahvaljujući tome sad dobila novi posao. Kanadska manekenka Kelleth Cuthbert (31) ukrala je svu pažnju na 76. dodjeli kipića na Beverly Hillsu i tako postala glavni hit na društvenim mrežama.

Naime, bila je prisutna na fotografijama gotovo svih holivudskih zvijezda koje su stigle na ceremoniju, pa nije dugo trebalo da je mnogi optuže za namjernu samopromociju. Među njima je bila i američka glumica Jamie Lee Curtis (60).

- Očito je da ovaj kut fotografije pokazuje kako sam se odmaknula. Namjerno sam to napravila kako bih izbjegla očigledne promocije jer ja nikome ne mislim raditi reklamu. Sponzori događaja moraju tražiti dozvole od ljudi prije nego što se pokušaju fotografirati s njima - rekla je glumica koja je očigledno pokušala izbjeći djevojku s vodom.

Kelleth je nakon dodjele dobila više od sto tisuća novih obožavatelja na Instagramu, ali i mnogo unosnih poslovnih ponuda, baš kao što su to mnogi i pretpostavljali. Nedavno je snimila reklamu za jedan brend pseće hrane, a novim angažmanom pohvalila se pratiteljima na Instagramu.

Osim toga, Kanađanka je dobila i ulogu u sapunici 'The Bold And The Beautiful' s čijom se glumačkom postavom fotografirala, a fotografiju objavila na društvenim mrežama.

Još se uvijek točno ne zna koja joj je uloga pripala te hoće li se pojaviti u više epizoda ili samo jednoj. 

Naši partneri pišu
Message