To je to što me zanima!

Djevojke istaknule svoje adute: 'Za mene nema konkurencije...'

Za mene konkurencija ne postoji jer nijedna ne zna kuhati kao ja, pričati kao ja… Ja sam genije za njih!, naglasila je jedna od natjecateljica svoje prednosti naspram drugih djevojaka u showu
Vidi originalni članak

Vrijeme je da dame konačno stignu na svoja odredišta – imanja farmera. Svaka će od njih, pakirajući kofere, ispričati svoju životnu priču i naglasiti zašto baš ona zaslužuje osvojiti srce farmera kojemu je pisala – izgledom, kulinarskim sposobnostima ili pak poznavanjem seoskih poslova.

No neke će dame pred put biti posebno samouvjerene pa će se dotaknuti i konkurencije. 

- Za mene konkurencija ne postoji jer nijedna ne zna kuhati kao ja, pričati kao ja… Ja sam genije za njih! - rekla je jedna od natjecateljica. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Farmeri će, s druge strane, djevojkama pripremiti pravu dobrodošlicu i potruditi se da se već od prvog trenutka osjećaju kao kod kuće. Neki će ih pokušati osvojiti buketima cvijeća, neki domaćom rakijom, a neki odjevnom kombinacijom koju su pripremili za tu prigodu.

Novu epizodu emisije 'Ljubav je na selu' gledatelji mogu pratiti večeras od 21 sat na RTL-u.

MALO SE POPILO... Pao prvi 'seks na selu'? Jovan i Paulina izgubili se kod bazena

Idi na 24sata

Komentari 17

  • saitek1970 11.02.2019.

    Curke samo hrabro, ljubav je na selu,u Irskoj...

  • mehanicar321 11.02.2019.

    Ma sve bolja od bolje.😁😁😁😁😁

  • hipoteza pa teorija 11.02.2019.

    kaj budu kartale belot pa će istaknuti adut i kakav je to show gdje na farmi nemaju bar jedan špil mađarica a farmeri ne znaju pravila belota

Komentiraj...
Vidi sve komentare