To je to što me zanima!

Djevojke iz "Top modela" oslikane body paintingom

Bolna depilacija cijelog tijela je bila pretpostavka za snimanje prije kojeg su djevojke iskusile body painting. Tijela su im oslikali u skladu s lokacijom.
Vidi originalni članak

Četiri preostale natjecateljice u “Hrvatskom top modelu by Tatjana Jurić” tjedan su provele na otoku Braču. Marina, Sabina, Tea i Valentina ondje su se suočile s bolnom depilacijom cijelog tijela. To je bila pretpostavka za fotosession prije kojeg su djevojke iskusile body painting. Tijela su im oslikali u skladu s lokacijom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zekica 20.05.2008.

    god of war - reci šta hoćeš al te cure JESU zgodne. kakve su sve bile tamo, ove su još i ok (ne kažem da su najbolje ostale, bilo je i zgodnijih) ALI O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA.

  • god of war 20.05.2008.

    ...\"top modela\"..hehe..pa nijedna od tih cura gospodo neće imati nikada\"top\"status,koji je vama...??? pa te kokoši neznaju progovorit rečenicu engleskog,a nisu bog zna šta...i to je sve šta hrvatska ima ponudit??? nemojte mji nasmijavati...ja ću ćorav u splitu,na rivi izabrati 20 cura koji su milijun puta bolji od tih ćurki....pa dajte ljudi,naše cure slove kao najlipše nas planeti,a nu onih bruka...možda naslov showa treba promijenit u\"top meduze\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare