To je to što me zanima!

Djevojke kratko slavile: Jovan izbacio Sanju, a došla Ružica...

Kao razlog zašto baš nju izbacuje, Jovan je rekao kako se Sanja nije baš najbolje uklopila, a ona se s time složila. Djevojke su osjetile olakšanje kad je Jovan odabrao Sanju jer se nisu slagale
Vidi originalni članak

Jovan Karapandža imao je tešku odluku - sa svoje farme morao je izbaciti jednu djevojku. Iako se dvoumio do zadnjeg trenutka, odluka je pala na Sanju. Marija i Victoria oduševljeno su si čestitale, ali ne zato jer su ostale u showu nego zato što više ne moraju gledati Sanju. 

- Malo mi je bilo žao što ispada, svi smo mi ljudi, ali naučit će već ona kako se treba ponašati - komentirala je Victoria.

Kao razlog zašto baš nju izbacuje, Jovan je rekao kako se Sanja nije baš najbolje uklopila, a ona se s time složila.

- Da, znam! Ali, idem kući! Konačno sam spašena - rekla je.

Ipak, Jovan nije zadugo bio okružen sa samo dvije dame. Na farmu je došla i Ružica iz Zagreba s kojom se Jovan dopisivao preko društvenih mreža prije početka showa. 

- Sad sam odlučila doći i u emisiju. Isprva mi je bilo neugodno, ali sad je okej - rekla je Ružica. 

I kod Dragana je bila napeta situacija jer je i on jednoj djevojci morao reći da odlazi s njegove farme. Djevojke su mislile kako će to biti Monika jer su se posljednjih dana žustro svađali, ali ipak je izabrao Miru.

- Život ide dalje! Mogla bih i zaplakati jer sam emotivna i ne volim rastanke, ali zaista se nadam da ćeš naći pravu djevojku za sebe. I to ovdje, neku od preostalih djevojaka - pojasnila je Mira. 

 

POZNATO IME NOVE KRALJEVSKE BEBE? Evo tko je inspirirao Meghan i Harryja

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Dr. Linda Martin 22.02.2019.

    Sanja kao "veterinarka"??Boji se životinja. ona je valjda dok je upisivala fakultet mislila da bude mazila peseke i mice!Vrlo neozbiljna i izrazito nepristojnog ponašanja.Ispada da danas doktor tj. veterinar moze biti svatko bez obzira na interese i sposobnosti.Ova Marija je svojim ponasanjem pokazala kakva je, drska, bezobrazna, prosta itd.........Malo ju je trta Ruzice. Dosla konkurencija.Viktor(ija) se valjda drzi neutralna ili sto??Doduse, spretna je i iskazala se u poslovima, na cudo svih!

  • OS98netko 22.02.2019.

    Cijeli show odvratan fujj

  • optimista2018@net.hr 22.02.2019.

    Tako je to u životu, uvijek dobri ljudi nastradaju! Žao mi je što je Mira ispala, najvrednija je bila, a od ljepote se živi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare