To je to što me zanima!

'Djogani me tukao 17 godina. Šminkom sam krila masnice...'

Ti si prodao našu kćer zbog realityja. Godinama nisi dao niti dinara za dvoje djece. Uzimao si svaki mjesec pet tisuća kuna s Luninog računa, vikala je Anabela
Vidi originalni članak

Situacija u srpskom realityju Zadruga sve se više zakuhava. Prije nekoliko dana u vilu je ušla pjevačica Anabela Atijas, majka pobjednice prošlogodišnje sezone Lune Djogani (23).

Odmah nakon ulaska napala je bivšeg supruga Gagija Djoganija s kojim je 17 godina bila u braku. 

- Ti si prodao našu kćer zbog realityja. Godinama nisi dao niti dinara za dvoje djece. Uzimao si svaki mjesec pet tisuća kuna s Luninog računa - vikala je Anabela i dodala kako je njezin partner Andrija spasio Djoganijev život.

- Nitko iz obitelji ne želi čuti za njega. Jedne večeri Andrija je ušao u stan, a na podu ugledao Gagija. Predozirao se. Liječnici su se satima borili za njegov život. Vraćala sam godinama novce 'zelenašima' jer sam se bojala da iz osvete ne naude mojoj djeci - sa suzama u očima pričala je pjevačica.

Dodala je i kako ju je 17 godina fizički zlostavljao, a zbog silnih udaraca izgubila je, kako tvrdi, blizance.

- Imala sam koncert u Makedoniji. Toliko me tukao da sam pobacila. U takom stanju išla sam pjevati. Koristila sam šminku koja je namijenjena kazališnim glumcima kako bi prekrila masnice - rekla je za kraj. 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 20.03.2020.

    Sta je bre, nema vise love ni svjetala pozornice, jebote sad smeta odjednom a nije smetalo 17 godina

  • kung fu panda 19.03.2020.

    A Seve u izolaciji prisilnoj???

  • 19.03.2020.

    O čekala reality da to kažeś. Za šta smo spremni obraz da damo,da li se đavolu brkovi smiju kad pretvara mozak u materiju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare