To je to što me zanima!

'Dnevnik malog Perice je Sveti gral koji nismo dirali radeći na scenariju za velikog Pericu...'

Baretić piše inače i pjesme i prozu, filmske scenarije, kolumne online i takozvanu primijenjenu publicistiku, ali fokus nam je na najavljenom, četvrtim njegovim romanom radnog naslova “Deseti povjerenik”
Vidi originalni članak

Ima knjiga, ima istoimeni film, domaći su autori. Pitate li nasumično koji je to naslov, vrlo je izvjesno da bi ljudi odmah pogodili da je riječ o “Osmom povjereniku”, romanu Renata Baretića i filmu istoga imena, u režiji Ivana Salaja. Nagrađivan je roman, nagrađivan i film, prikazan i na javnoj televiziji zbog čega je široko popularan. A sve počinje literaturom, vidimo i ovom prilikom, zbog čega smo kontaktirali Renata Baretića kad se pročulo da bi ta omiljena trećićanska priča s povjerenikom na jednom imaginiranom, a tako bliskom otoku, trebala dobiti nastavak. Baretić piše inače i pjesme i prozu, filmske scenarije, kolumne online i takozvanu primijenjenu publicistiku, ali fokus nam je na najavljenom, četvrtim njegovim romanom radnog naslova “Deseti povjerenik”.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 15

  • wooly 10.03.2021.

    Promašaj,pogotovo kad očekuješ kvalitetu i duhovitost približno filmu .

  • mala vatra 10.03.2021.

    Žao mi jedino kaj je Perica takav papak...nisu naši očevi bili takvi...

  • nnjmkd 10.03.2021.

    Meni su se baš svidjeli. Lagana radnja, zagrebački štih, bez vulgarnosti i prostačenja. Naravno, ni blizu legendarnog Tko pjeva zlo ne misli. Ali meni se baš sviđaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare