To je to što me zanima!

Dnevnik misice: 'Ameri mi na cesti viču da imam dobre noge'

Miss Hrvatske postigla je veliki uspjeh na natjecalju za Miss svijeta. Naime svojim je pjevanjem ušla među deset najtalentiranijih djevojaka. Angelica nam je otkrila kako provodi dane u Washingtonu
Vidi originalni članak

 Miss Hrvatske Angelica Zacchigna (22), studentica jazz pjevanja, u Washingtonu na pripremama za svjetski izbor za Miss provela je deset dana. Finalni izbor bit će 18. prosinca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljepotice se moraju probuditi već u pet sati, kad ih vojska stilista i šminkera počinje sređivati. Najmanje sat vremena ih friziraju i šminkaju kako bi zablistale dok predstavljaju svoje zemlje.

- Puno sam naučila, a najviše sam sretna što se sad znam konačno našminkati. Dosad sam koristila minimalno šminke jer u tome nisam bila baš vješta - kaže Angelica. Nema ništa protiv estetskih zahvata, ali zasad ne planira ići pod nož.

- Doručak mi je najdraži. Obožavam jesti američke pahuljice i mlijeko - rekla je Angelica.

Dodaje da ipak nema do domaće kuhinje. Jede sve, iako se trudi jesti zdravo. Prije odlaska u Washington trenirala je s Miss fitness svijeta Elenom Zdjelar. Nakon doručka i sređivanja počinju obaveze oko izbora, a to su razna snimanja.

- Amerikanci su prilično otvoreni. Kad smo snimale na cesti, jedna je žena dobacila: ‘Vau, koje dobre noge’ - ispričala je Zacchigna svoje doživljaje iz Washingtona. Dodaje da su jako ljubazni i da ih stalno ispituju kako je i što je se dojmilo.

- Jako sam uzbuđena zbog svega, iako se trudim ostati na zemlji - iskrena je Istranka.

Ponekad imaju slobodno poslijepodne, ali taj luksuz si rijetko mogu priuštiti. Tada se najradije odmara. Slobodno vrijeme provodi uz knjige i filmove.

Prije šest godina natjecala se u 'Supertalentu', gdje je dogurala do polufinala. Tad je imala 16 godina. Pjevala je pjesme Michaela Jacksona, koji joj je idol iz djetinjstva.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Hiroo_Onoda 10.12.2016.

    Zlobnih komentara ne manjka niti malo. Ali nema pomoći, takav smo narod. Niti mi volimo druge, niti drugi vole nas.

  • Alexa_1 09.12.2016.

    Nis posebno ima na svakom koraku ljepsih od ove to miss svasta nit smrdi nit mirise

  • Upala mozga 08.12.2016.

    a sta ti radis na cesti, zar to nije jedno drugo zanimanje? :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare