To je to što me zanima!

Dnevnik otkrio: Majka je fizički zlostavljala Kim Kardashian...

U dnevniku pokojnog Roberta Kardashiana, oca Kim Kardashian, piše da ju je pijana majka zlostavljala. Portal RadarOnline planira objaviti njegov sadržaj
Vidi originalni članak

Moja supruga Kris Jenner udarala je Kim. Da je nisam zaustavio, ona bi je ubila. Kris je taj dan opet bila pijana, piše u dnevniku pokojnog odvjetnika Roberta Kardashiana, oca reality zvijezde.

Urednici američkog portala RadarOnline.com tvrde da posjeduju njegov dnevnik. Nisu otkrili kako su došli do njega, ali tvrde da su u dnevniku pronašli dokaz kako je Kim (32) u djetinjstvu bila žrtva majke, alkoholičarke Kris (62). Najavili su da će ga uskoro objaviti u cijelosti.

- Kim Kardashian ima 32 godine i trudna je, a sve vi koje imate 16 godina i četvero djece bez oca... i vi je zovete droljom? Molim, vas, ušutite -  poručila je Kris nedavno na Facebooku onima koji su se putem društvenih mreža obrušili na njezinu trudnu kćer.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • WOMANIZER 25.01.2013.

    kardashian family meeting: "e ljudi, ajmo izmislit još nešto pa da ljudi pišu i pričaju o nama jer ćemo inače zbljediti"!

  • ipenky 25.01.2013.

    Pucam od ljubomore, režem si vene. Najjači su mi takvi maloumnici koji svaki komentar protumače kao ljubomoru!!

  • dr Tony 25.01.2013.

    danas sam dobio plaću, i večeras idem u provod. poželio sam, s obzirom da je kasnila. :) Ovu Kim radije gledam na red tube.

Komentiraj...
Vidi sve komentare