To je to što me zanima!

Dođite da chillamo i grilamo, napravit ćemo pravu 'frku'...

Iako skrivaju identitete, Nipplepeople nam je dozvolilo da uđemo u njihovo 'sjedište' gdje su imali probu kako bi najavili kakvu 'frku' pripremaju za Zagreb Chill&Grill 3.0 Festival
Vidi originalni članak

Na sceni su više od deset godina, ali nitko i dalje ne zna tko su Nipplepeople, osim da se radi o muškarcu i ženi i da je njihov žanr elektropop.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da ne žele otkrivati svoj identitet niti davati bilo kakve intervjue, odlučili su se još na početku karijere. Ipak, nama su dozvolili da uđemo u njihovo 'sjedište' gdje su imali probu kako bi najavili kakvu 'frku' pripremaju za Zagreb Chill&Grill 3.0 Festival.

- Neki vole jesti kobasice, neki tofu, neki se vole okupati, neki plesati, neki se vole rolati, ali nije bitno tko što voli jer ste svi pozvani da chillamo i grillamo još od ovog vikenda - rekao je ovaj tajanstveni dvojac. 

Na Bundeku će od subote 27. travnja pa sve do 3. svibnja nastupati TBF, Let 3, Kojoti, Soulfingersi, a Nipplepeople će žariti i paliti u utorak 30. travnja s početkom u 22 sata.

Još su na početku karijere 2008. godine dali rijetku izjavu za medije u kojoj su objasnili zašto ne žele da ih se 'razotkrije'.

- U moru žutila na glazbenoj sceni želimo glazbu staviti u prvi plan i fokusirati svoju publiku upravo na stihove i zvuk - objasnili su tada, a kako su do sada uvijek rasprodali svaki koncert, izgleda da im intervjui nisu potrebni.
 

Sponzori Chill&Grilla su: 

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare