To je to što me zanima!

Dobila je ovacije cijele dvorane: Anđa Marić prošetala se pistom na izboru ljepote u Lisinskom...

Anđa Marić na događaj je stigla u glamuroznoj crvenoj haljini i crvenom šeširu. U jednom trenutku ustala se s mjesta na kojemu je sjedila i uz pomoć nepoznatog muškarca u odijelu i štake prošetala pistom
Vidi originalni članak

U Zagrebu u dvorani Vatroslava Lisinskog u utorak srijedu 26. listopada upriličeno je natjecanje za ljepotu Timeless Beauty & Miss Beauty 2022., a ovogodišnji izbor privukao je mnogobrojna poznata lica iz javnog života. Među njima, bila je i glazbenica Anđa Marić (45), koja se, uz pomoć, i prošetala pistom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anđa Marić na događaj je stigla u glamuroznoj crvenoj haljini i crvenom šeširu. U jednom trenutku ustala se s mjesta na kojemu je sjedila i uz pomoć nepoznatog muškarca u odijelu i štake prošetala pistom. Anđi je na potezu zapljeskala cijela dvorana. 

ZBOG DUGE ŠETNJE Anđa Marić bori se s teškom bolešću, a terapija je iscrpljuje: 'Fizioterapeut me naživcirao'

Podsjetimo, Anđa zbog bolesti dulje vrijeme nije mogla hodati. Na društvenim mrežama nerijetko pokazuje napredak. 

Od 2012. godine glazbenica se bori s multiplom sklerozom radi koje je morala ponovo učiti kako samostalno hodati. Sredinom srpnja se uspješno popela uz 70-ak stepenica da bi pogledala premijeru filma 4:2 Anđela Jurkasa u Zagrebu. Imala je veliki osmijeh na licu dok se penjala, a kad je došla na vrh, ponosno je dignula štaku u zrak.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • arwenn 27.10.2022.

    meni ona nikada nije sjela

  • 🐬DAVOR🌊 27.10.2022.

    Nije samo željezna lady nego i predivno ljudsko biće, tako draga i topla, inteligentna 🧡🌼🤗 Potražite na "Podkast Inkubator" bila je prije 3-4 mj.gost, vidjet ćete koje čudo od žene je to.

  • šmrkava Marija 27.10.2022.

    OK, Anđa Marić jedina. Sve najbolje. Samo, što je sa ostalim Anđama koje nemaju takvu potporu, a imaju isti problem?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare