To je to što me zanima!

Dobila šipkom u glavu pa se sad 'hvali' s masnicom na faci

Satima sam spavala i sad razmišljam bih li trebala izaći, ali ova 'šljiva' bi mi mogla poremetiti stajling, napisala je Lady GaGa ispod 'fotke' koju je objavila na Twitteru
Vidi originalni članak

U sklopu turneje 'Born This Way Ball' pjevala je na Novom Zelandu. Tijekom koncerta jedan od pratećih plesača udario ju je slučajno u glavu metalnom šipkom. Lady GaGa (26) na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj joj se vidi masnica koju je zaradila od udarca. 

- Satima sam spavala i sad razmišljam bih li trebala izaći među ljude, ali ova 'šljiva' bi mi mogla poremetiti stajling - napisala je pjevačica na društvenoj mreži.

Zahvalila je obožavateljima na potpori i željama da se čim prije oporavi od udarca i napisala kako se iz dana u dan osjeća sve bolje. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Nebitna 14.06.2012.

    Cura je dobila metalnom šipkom po glavi, vidjela bi vas kako bi nakon toga mogli skakati po pozornici još sat i pol. I to su joj podočnjaci, od umora jer raadi cijele dane na novom albumu i turenji. Ne znam samo kako ste vi došli do toga da ima masnicu na oku, a šipka ju je pogodila po sredini glave. Pišete takve gluposti, koje nemaju veze s vezom i onda se ja čudim kako ljudi ne vole Gagu.

  • ChainSaw 12.06.2012.

    Kaj reći...kraljica <3

  • ivan148 12.06.2012.

    KRALJICA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare